fbpx
Annonce

Koeman vil have gang i Samuel Umtiti igen

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.02.21

© Getty Images
// Umtiti // Granada

Siden Samuel Umtiti blev klar igen efter sin seneste skade i starten af året har den franske forvarsspiller fået masser af spilletid under Ronald Koeman. Det er et tydeligt signal om, at hollænderen vil have gang i Umtiti igen.

I Copa del Rey-sejren over Granada i går var Umtiti igen med i startopstillingen for Barca. Det var for anden kamp i træk det skete og for tredje gang ud af de seneste fire kampe. I flere af tilfældene var det ventet, at Lenglet ville spille, men Umtiti fik altså pladsen i stedet for.

At Umtiti har fået så meget spilletid igen efter, at han er blevet klar til at spille vidner med al tydelighed om, at Ronald Koeman vil have gang i verdensmesteren igen. De seneste to år for Umtiti har ikke været gode, men kan Koeman få gang i den 27-årige franskmand igen, så vil det være en kæmpe gevinst for klubben.

Alle husker hvordan Umtiti præsterede i sine første to sæsoner i Barca, der var med til at give ham en fast plads på det franske landshold og gøre ham til en af verdens bedste forsvarsspillere. Det vil uden tvivl skabe glæde i Barca, hvis Umtiti genfinder det niveau.

Der er kun en måde for Umtiti at genfinde sit gamle niveau på. Det er ved at spille og det ved Koeman. Det er nok forklaringen på hvorfor Umtiti har spillet så meget på det seneste.

Umtiti har da også vist en stærkt opadgående formkurve her i starten af året, men mod Granada i går lavede han en dum fejl, der kostede scoringen til 1-0 til Granada. Også ved 2-0 målet så Umtiti heller ikke for god ud. Han blev da også skiftet ud efter en times spil, da Barca skulle satse offensivt, men alle kan selvfølgelig have en dårlig dag på kontoret.

Hvem ved? Hvis Umtiti kan holde sig fri for skader, så kan Koeman måske få gang i ham igen.

.:FORSIDE:.