fbpx

Koeman: 'Vigtigt at vi vinder El Clásico'

FCBARCELONA.DK - 23.10.21

// El Clásico // Ronald Koeman

Ronald Koeman har holdt pressemøde op til El Clásico i morgen mod Real Madrid. Her understregede han kampens vigtighed for begge mandskaber, og at det vil betyde meget for Barca at få de tre point.

'Begge mandskaber skal finde det bedste frem i sig selv til en kamp som den i morgen. Vi analyserer begge vores modstander, for at vide hvad der venter. For os handler det om at være i boldbesiddelse, for de er gode på kontra. Vi skal være godt organiseret når vi mister bolden, så vi kan kontrollere deres omstillinger' indledte han.

'Vi kommer fra to sejre og det giver os en god følelse. Det er en stor kamp der venter os og vi glæder os til at spille den. Vi håber på et fyldt stadion, eller næsten fyldt, så der bliver en god stemning' sagde Koeman videre.

Jeg ser ingen favorit i morgen. Der står meget på spil for begge hold og vi har mulighed  for at overhale dem. Derfor er resultatet utroligt vigtigt. Vi skal spille uden frygt og vi skal vise, at vi er i stand til at vinde' fortsatte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er hvad Koeman ellers sagde:

Første Clásico for flere af spillerne:
'Man spille en for at vide, hvad det er, men vi har en del spillere der har prøvet det før, som kan hjælpe dem. Man skal være professionel og gøre sit arbejde'.

Vil en sejr være et vendepunkt?
'Det afhænger ikke kun af en enkelt kamp, men det er en kamp hvor det er vigtigt, at vi vinder. Det vil øge vores selvtillid. Spillerne arbejder hårdt hver dag for at vinde kampe og for at forbedre sig. Det er en vigtig kamp som vi skal vinde'.

Starter Jordi Alba inde?
'Han har haft lidt skavanker, men i dag har han trænet normalt, så han kan spille'.

Hvordan ser Koeman sin fremtid i Barca`?
'Skal jeg svare på det spørgsmål op til hver kamp? Jeg har ikke behov for, at præsidenten hver uge siger, at han bakker mig op. Jeg føler jeg har opbakning, men jeg ved godt, at det hele afhænger af resultaterne'.

Ekstre pres på i en Clásico?
'Nej, for presset kan ikke blive større. Jeg ved at det er del af det at være træner. Jeg ved hvor vigtig en Clásico er, men det skal man lægge til side og nyde det. For mig bliver det den første Clásico med publikum. Det bliver helt anderledes'.

Hvem har det bedste hold?
'Det ved jeg ikke. Der er forskel i spillernes erfaring, men vi har også erfarne spillere. De to hold er nogenlunde ens'.

.:FORSIDE:.