fbpx
Annonce

Koeman: 'Vigtigt at alle spillerne fik 45 minutter'

FCBARCELONA.DK - 22.07.21

© Getty Images
// Ronald Koeman // Nastic

Det var en godt tilfreds Ronald Koeman der mødte pressen efter 4-0 sejren i træningskampen i går mod Nástic. Han glædede sig især over at alle mand fik en halvleg hver og samtidig så han frem til, at få flere spillere at arbejde med.

'Det vigtige er, at alle spillede 45 minutter. Det betyder meget for fysikken. Vi dominerede og fik et godt resultat og kampen efterlod nogle positive ting' indledte han.

Her er hvad Koeman ellers sagde:

Indtrykket af spillerne så tidligt på sæsonen:
'Jeg synes mine spillere så godt ud. De er vendt godt tilbage. Vi har trænet hårdt, også i morges, for den fysiske form skal på plads'.

22 spillere kom i aktion:
'Vi spillede med to hold, så alle kunne vise sine kvaliteter. Der er ingen grund til at fremhæve de spillere der har gjort størst indtryk'.

Værdien af de første træningskampe:
'Vi får flere spillere tilbage på lørdag, men vi har ikke meget tid til at træne sammen alle sammen. I Tyskland spiller vi to gode kampe, mod modstandere på et højt niveau, hvor vi kan drage nogle gode konklusioner'.

Tilskuere på Estadi Johan Cruyff:
'Jeg synes det var mærkeligt med tilskuere, men heldigvis var det sådan. Jeg elsker at have tilskuere og det samme gør spillerne. Det hjælper os og vi har savnet det meget'.

.:FORSIDE:.