Koeman: 'Vi var heldige at have Ter Stegen'

FCBARCELONA.DK - 05.11.20Ronald Koeman havde masser af roser til Ter Stegen, da han mødte pressen efter 2-1 sejren over Dynamo Kiev, hvor Barca havde haft svært. Hollænderen var glad for resultatet og føringen i gruppen.

'Jeg er tilfreds med resultatet, men det er jeg ikke med nogle faser af vores spil. Vi var heldige at have Ter Stegen. Jeg synes vi startede kampen godt og kom hurtigt på 1-0. Derefter fik vi den næste store chance. Derfra tabte vi kontrollen og de andre fik skabt ret meget der var farligt. Heldigvis holdt vi stand, takket været Marc (Ter Stegen, red.). Vi var ikke ret gode uden bold' indledte han.

'Rent overordnet ser det godt ud. At vinde de tre første kampe i Champions League er positivt, men vi skal spille godt og forbedre vores spil uden bold' sagde han videre.

Herefter kommenterede han holdets problemer i opgøret. 'Problemet er, at man ikke altid kan lægge et pres, for så efterlader man plads. De andre spillede godt og skabte noget farligt, men generelt var vores defensiv god. Der har dog ikke været andre kampe, hvor vi havde det så svært som i dag' udtalte Koeman.

Herefter var der ros til den storspillende Ter Stegen. 'Endnu en gang viste han sig som en stor målmand. Han gjorde det perfekt. Han har trænet med en uge og vi kunne se, at han er i form. Han viste sine kvaliteter denne aften' kom det fra Barca-træneren.

Til sidst blev han bedt om at forklare, hvorfor Lenglet startede ude. 'Lenglet har spillet mange kampe og føler lidt fysiske problemer. Derfor benyttede vi Frenkie. Det er en mulighed vi har' var svaret.

.:FORSIDE:.