fbpx
Annonce

Koeman: 'Vi spilllede en fantastisk første halvleg'

FCBARCELONA.DK - 17.12.20

© Getty Images
// Real Sociedad // Ronald Koeman

Det var en meget tilfreds Barca-træner der mødte pressen efter 2-1 sejren over Real Sociedad. Koeman glædede sig både over en flot første halvleg og over spillernes indstilling, da der skulle kæmpes for at holde føringen.

'Det er en vigtig succes for os, for vi fortjente det. Anden halvleg var sværere for os, for de fik skabt flere chancer. Vi spillede mod et godt hold som ligger på førstepladsen, men vi spillede en fantastisk første halvleg, hvor vi burde havde scoret flere. Vi spillede med intensitet og arbejdede hårdt. Det var en meget åben kamp' indledte han.

'Det er sådan jeg ønsker at se holdet. Hver eneste spiller gav alt hvad han havde. Forskellen var vores spil uden bold, hvor vi pressede dem. Den er den indstilling vi skal have når vi ikke har bolden' sagsde han videre.

Her er hvad Koeman også kommenterede:

Fik vendt 0-1 til 2-1:
'Det var meget vigtigt at vi kom tilbage, for vi havde ikke fortjent at komme bagud'.

Holdets problemer denne sæson:
'Det er altid svært når man taber, men holdet reagerede godt i dag. Jeg synes vi spillede noget rigtig god fodbold med chancer og en god indstilling'.

Indsatsen fra Mingueza og Araujo:
'Det er spilllere fra Barcelona og de ved hvad det vil sige, at spille under pres. De viste deres kvaliteter og de har en fremtid her'.

Barcas muligheder i ligaen:
'Der mangler stadig mange kampe og meget kan ske. Meget afhænger stadig af os selv'.

.:FORSIDE:.