Koeman: 'Vi spillede skidt de første 25 minutter'

FCBARCELONA.DK - 09.12.20

// Champions League // Juventus // Ronald Koeman

Da Ronald Koeman mødte pressen efter 0-3 nederlaget mod Juventus, var han specielt utilfreds med indsatsen fra sine spillere i starten af opgøret. Han synes også at det første straffespark var en forkert kendelse.

'Nederlaget er en konsekvens af de første 25 minutters spil. Vi kom skidt i gang. Vi var bange og manglede aggressivitet. Det virkede som om vi gik på banen for ikke at tabe, fremfor at kontrollere kampen. Rent defensivt var vi ikke gode. Vi tabte kampen i første halvleg og spillede ikke op til vores niveau, selvom vores vej i Champions League har været god' indledte han.

'Det var vores anden kamp mod Juventus og i den første gjorde vi det godt. I aften fik vi en lektion, som vi skal lære noget af. Juventus løb på banen mere overbevisende end os' fortsatte Koeman.

'Jeg forsøger at forberede kampene og sætte holdet op. Inden kampen havde vi talt om at stå tæt sammen, men for at gøre det, skal man vinde mand mod mand situationerne og vi gav alt for meget plads' sagde han videre.

Han blev spurgt til de to straffespark til Juventus. 'Ved det første var der ikke straffe. Hvis de dømmer straffe i situationen mod Ronaldo, burde de også have gjort det mod Messi, men nederlaget er vores egen skyld. Vi lagde dårligt ud den første halve time' var svaret.

Til sidst blev Koeman spurgt, hvorfor han tog Alba og Lenglet ud. 'Jeg ønskede at beskytte dem på grund af deres advarsler og fordi kalenderen er så presset' afsluttede han.