fbpx
Annonce

Koeman: 'Vi spillede ikke vores bedste kamp'

FCBARCELONA.DK - 07.03.21

© Getty Images
// Ronald Koeman // Osasuna

Efter 0-2 sejren ude over Osasuna erkendte Ronald Koeman ærligt, at holdets præstation ikke havde været den bedste, men han syntes stadig at sejren var fortjent. Han kom også med ros til den unge Ilaix Moriba.

'Vi har brug for at fortsætte med at vinde. Vi spillede ikke vores bedste kamp, men vi gjorde det godt og fortjente sejren. Jeg er meget glad, for vores stime af sejre betyder meget. Vi håber vi kan fortsætte af samme gode vej' indledte han.

'Vi brugte mange kræfter og er meget trætte, men vi spillede en seriøs kamp og fik scoret to flotte mål' fortsatte Barca-træneren.

Her er hvad Koeman ellers udtalte:

Ilaix Moribas indsats i kampen:
'Ilaix gør store fremskridt med førsteholdet. Hver gang han kommer på banen, giver han holdet noget ekstra. Han scorede et flot mål. Han er god med bolden og er fysisk stærk'.

Udskiftningen af Umtiti i pausen:
'Det var en taktisk ændring, men Umtiti havde samtidig en advarsel. Jeg syntes ikke vi stod godt på banen, men med ændringen genvandt vi kontrollen'.

Søndagens opgør mellem Atlético og Real Madrid:
'Der er stadig mange point at spille om og ethvert resultat i lokalderbyet vil være godt for os'.

Mulighederne i ligaen:
'Det er vigtigt hvad vi har præsteret i de seneste 14 eller 15 kampe. Vi har mindsket afstanden til Atlético og med det resultat vi fik i aften, vil ligaen være åben til det sidste'.

Samspillet mellem Messi og Alba:
'Vores modstandere forsøger altid at forhindre samspillet mellem Leo og Jordi, men det er ofte ikke muligt. Det er umuligt at bremse deres fantatiske sammenspil. Der kommer altid muligheder hvor det er muligt'.

Søndagens præsidentvalg:
'Vi har ikke haft en præsident i lang tid. Det er vigtigt at der kommer en og taler med folk. Vi må se hvad medlemmerne beslutter i morgen'.

.:FORSIDE:.