Koeman: 'Vi spillede en flot første halvleg'

FCBARCELONA.DK - 03.12.20

// Champions League // Ronald Koeman

Det var helt naturligt en glad Barca-træner der mødte pressen efter 0-3 sejren over Ferencvaros. Han glædede sig især over første halvleg og understregede samtidig vigtigheden af, at holdet vinder sin Champions League gruppe.

'Vi spillede en flot første halvleg, med flot fodbold. Vi skabte chancer og scorede flotte mål, ligesom vi holdt et godt tempo i opgøret. Det var en flot første halvleg og jeg er meget glad. I første halvleg scorede vi tre gange på fire eller fem chancer. Vi må håbe stimen fortsætter i denne turnering' indledte Koeman.

'Det vigtigste er at gå videre til næste runde, men vi ønsker at slutte på førstepladsen. Vi ønsker at vinde alle vores kampe i alle turneringer og i Champions League har vi vist vores sult. Vi vil have alle 18 point, men først venter der en kamp mod Cádiz' fortsatte han.

Her er hvad Koeman ellers kommenterede:

Mange reserver var med i kampen:
'Vi har en god trup og derfor har vi kunne give pauser til nogle af spillerne. Dem der spiller viser, at de har en plads her hos os'.

Griezmanns flotte udvikling:
'Det handler altid om selvtillid hos spilleren. Han har altid arbejdet maksimalt for at forbedre sit spil og effektivitet, for at hjælpe holdet. Nu går boldene ind. Jeg er meget overbevist over hans kvaliteter. Vi må håbe han fortsætter med denne effektivitet'.

Tre sikrre sejre på stribe:
'Vi har forbedret nogle ting på det seneste, først og fremmest med bolden. Vi er mere effektive. Vi har stor konkurrence i angrebet og vi har set, at vi har mere end tre spilllere. Vi skal blive bedre bagude. Vi skal forbedre vores defensiv, men jeg synes vi er på rette vej'.