Koeman: 'Vi skal ikke være bange for Bayern'

FCBARCELONA.DK - 13.09.21

© Getty Images
// Bayern München // Koeman

Ronald Koeman har holdt pressemøde op til kampen i morgen aften mod Bayern München. Her udtrykte han stor respekt for tyskerne, men understregede samtidig, at man ikke skal være bange på forhånd.

'Det er vores første kamp i Champions League, mod et stærkt hold som Bayern München og med næsten 40.000 tilskuere på stadion. Det giver mere stemning og det har vi brug for, for fodbold skal spilles for publikum' indledte han.

'Det er første gruppekamp, hvor vi skal have et godt resultat, men vi skal også være klar til, at de vil presse os meget. Vi skal respektere vores modstander, men vi skal ikke være bange for dem' sagde han videre.'Bayern er et godt hold med mange individuelle kvaliteter og meget erfarne spillere. Jeg har håbet om at spille med i Champions League og vi spiller på hjemmebane, så vi går efter at skabe et godt resultat' fortsatte han.

Her er hvad Koeman ellers udtalte:

Kommer Coutinho og Luuk de Jong i aktion?
'Coutinho har været lang tid væk fra banen, men han bliver bedre hver eneste dag. Han har brug for at spille. Det er anderledes med Luuk, for det er ikke længe siden han har spillet, men også han har brug for kampe'.

Spøger 8-2 nederlaget for et år siden stadig?
'Vi har talt om hvad der skete for et år siden. Det er noget vi skal være bevidste om, for nu har vi muligheden for at ændre situationen for dem der spillede den kamp. Det bliver en intens kamp, hvor vi kan gøre skade på Bayern'.

Hvordan er holdets tilstand op til kampen?
'Fysisk synes jeg vi er rigtig gode. Dem der har spillet landskampe, har fået en pause og de andre har trænet hårdt'.

Er Barca i stand til at vinde Champions League?
'Det er et spørgsmål man ikke kan svare på. Vi må drage vores konklusioner i morgen. Chelsea vandt i sidste sæson uden at være favorit'.

Er holdet klar til en så svær opgave?
'Der er sket mange ændringer i truppen, men i fodbold får man ingen tid foræret. Derfor er kampen i morgen interessant, så vi kan drage konklusioner'.

Hvordan er Koemans forhold til præsident Laporta?
'Vores forhold er godt. Hvis der er noget, så taler vi om det. Vi ønsker begge det bedste for klubben. Jeg har ingen problemer med præsidenten og har ikke noget at klage over. Der har været lidt småting, men vi har talt om det og er blevet enige'.

.:FORSIDE:.