Koeman: 'Vi må erkende at Bayern er bedre end os'

FCBARCELONA.DK - 15.09.21

// Bayern München // Koeman

Koeman hang noget med hovedet, da han holdt pressemøde efter 0-3 nederlaget mod Bayern Mücnhen. Han erkendte at tyskerne var det bedste hold, men understregede også Barcas mange afbud i angrebet.

'Vi mødte en af kandidaterne til at vinde turneringen og vi kom hurtigt i problemer. Vi var uheldige med det første mål og i anden halvleg viste de, at de var bedre end os. Vi faldt i niveau og der blev stor forskel' indledte Ronald Koeman.

'Rent taktisk var der perioder hvor vi kontrollerede, men Bayerns spil foregår på midten og her fyldte vi ikke nok. Jeg kan ikke beklage mig over vores indstilling, men det er forskel i kvaliteten på holdene, når det ene hold har spillet længere tid sammen og har en stærkere bænk' fortsatte han.'Vi forsøgte at stoppe deres spil og det gjorde vi udemærket i første halvleg, men der var stor forskel på fysikken. Vi ved alle, at vi mangelde folk i front. Vi manglede fart og dybde i angrebet, men alle ved hvad vi har til rådighed. Det er svært at spille mod et hold som Bayern, når man mangler fart i front. Det må vi acceptere og arbejde videre' sagde han videre.

Her er hvad Koeman ellers udtalte:

Mange afbud i front:
'Vi har dem vi har. Vi havde kun tre disponible angribere. Vi må vente nogle uger inden at vi har spillere som Agüero, Dembélé og Ansu Fati...'.

Årsagen til at Jordi Alba gik ud:
'Vi tog ham ud for ikke at løbe nogen risiko'.

Det klare nederlag:
'Det er en situation der er svær at acceptere, men vi må vente på at vi får forbedret nogle ting og at spillerne kommer sig over deres skader. Om tre eller fire uger bliver det anderledes'.

'Vi må også se på, hvem vi mødte. For at kunne gøre skade på Bayern, skal man gøre det rigtig godt. Vi må erkende, at det andet hold var bedre' afsluttede Koeman.

.:FORSIDE:.