fbpx
Annonce

Koeman: 'Vi har tabt kampe som vi ikke må tabe'

FCBARCELONA.DK - 15.12.20

© FC Barcelona
// Real Sociedad // Ronald Koeman

Ronald Koeman er langt fra tilfreds med holdets indsats i ligaen indtil nu. Det slog han fast på et pressemøde i dag, hvor han så frem mod kampen i morgen aften mod ligaens tophold Real Sociedad.

'Vi kan ikke være tilfredse med vores resultater. Vi har tabt kampe som vi ikke må tabe, men vi prøver at forbedre tingene. Vores resultat forleden (sejren over Levante, red.) var meget vigtig, for holdets indsats og indstilling var god. Jeg håber at de tre point har givet os lidt ro til at se kampen i morgen i møde' kom det fra ham.

Her er hvad Koeman ellers kommenterede:

En vurdering af Real Sociedad:
'Det er et godt hold hvor man kan se, at de har spillet sammen i flere sæsoner. Vi skal være gode i vores pres, når vi ikke har bolden. Jeg er bevidst om, at vi skal tro på os selv'.

Real Sociedads succes denne sæson:
'Det skyldes i et vist omfang deres træner, der har et system som spillerne passer til. De gør mange ting som jeg kan lide. Deres resultater er ikke bare gode i denne sæson, men også de seneste sæsoner. De gør det rigtig godt. Det er deres egen fortjeneste, at de er med helt fremme og de kommer til at kæmpe med om mesterskabet'.

Kampen i morgen aften:
'Det bliver en meget åben kamp. Jeg har set vores kamp fra sidste sæson og her havde de deres chancer for at vinde. Det er to hold der ønsker at have bolden og lægge pres. Jeg forventer en åben og flot kamp'.

Barca er langt efter i ligaen:
'Vi er bevidst om vores situation og som jeg har sagt tidligere, skal vi vinde de resterende kampe i år. Vi skal vise personlighed i morgen'.

Stemningen spillerne imellem?
'Truppen har det fint. Jeg ser ingen problemer imellem dem. I går holdt de en fest op til jul og her larmede de meget'.

Hvornår bliver Dembélé klar?
'Han træner stadig for sig selv og jeg kan ikke komme med en dato. Det er en spiller som vi har brug for på grund af hans kvaliteter'.

Barcas økonomiske problemer:
'Man er under et stort pres her, for alle kræver at man vinder det hele. Nu er situationen en anden i klubben og man må acceptere, at vi ikke kan vinde alt'.

Barca trak PSG i Champions League:
'Kampene bliver først spillet i februar og marts og vi må se, hvordan de to hold ser ud. PSG har lige som os haft en sæson med op og nedture, men vi må vente til kampene kommer. Jeg tror vi vil spille bedre end vi gør nu'.

Ønsker til det nye år?
'Mit ønske er at holdet spiller bedre og får gode resultater. Vi skal være mere stabile end hvad vi har vist indtil nu'.

.:FORSIDE:.