Koeman: 'Det var ikke godt nok og vi var trætte'

FCBARCELONA.DK - 18.01.21

© Getty Images

Ronald Koeman var helt naturligt skuffet, da han holdt pressemøde efter nederlaget til Bilbao i den spanske Supercup finale. Han fremhævede fejl i holdets defensiv som forklaring på, at Bilbao fik vendt kampen.

'Vi er triste og skuffede over resultatet. Vi spillede for at vinde, men vi må ikke hænge med hovedet. Der venter kampe i ligaen og Copa del Rey. Vi gjorde alt hvad vi kunne for at vinde og vi kæmpede til det sidste, men det var ikke godt nok. Der var også trætheden' indledte han.

'Der er ting vi skal forbedre i vores defensiv. Vi skal være mere solide i eget felt og stå tættere på vores modstandere' fortsatte han.

'Jeg mener ikke det er et skridt tilbage, men at vinde en finale ville vise, at du er på rette vej. Vi har brug for tid. For mange af spillerne var det en ny oplevelse at spille en finale. Det er noget der gavner os i fremtiden' sagde han videre.

Han blev spurgt til Messis anonyme kamp. 'Efter så mange år ved Messi, hvornår han er i stand til at spille og hvornår han ikke er. Jeg talte med ham og han sagde, at han godt kunne starte inde' var svaret.

Bilbao udlignede til 2-2 i sidste minut på en dødbold og det blev Koeman bedt om at kommentere. 'Det skyldes også modstandernes styrke at score på frispark og have folk fremme. Vi mangler høje spillere til denne slags situationer. Ved 2-2 målet mener jeg ikke at vores forsvar stod godt. Det er noget jeg skal kigge på' afsluttede han.

.:FORSIDE:.