Koeman: 'Vi fortjente et bedre resultat'

FCBARCELONA.DK - 25.10.21

// El Clásico // Ronald Koeman

Ronald Koeman var tydeligt skuffet, da han holdt pressemøde efter El Clásico, hvor Barca havde tabt med 1-2 til Real Madrid. Han udtrykte tilfredshed med indsatsen fra sine spillere og følte de havde fortjent et bedre resultat.

'Vi spillede en god første halvleg, hvor vi kontrollerede kampen godt og hvor vi havde en stor mulighed for at bringe os foran. I anden halvleg forsvarede Madrid sig godt og vi kunne ikke skabe noget farligt. Holdet gjorde hvad de kunne for at udligne, selv ved 1-2, selvom der ikke manglede meget tid. Jeg er skuffet over resultatet, men ikke over hvad vi præsterede som hold' indledte han.

'Vi er skuffet over slutresultat og sådan skal det være. Jeg kan forstå folks frustration, men vi fik vist, at vi ikke er dårligere end Real Madrid. Hvis vi havde scoret til 1-0 og ikke havde lukket 0-1 målet ind, ville det hele havde været anderledes' sagde han videre.

'De små detaljer har stor betydning for resultatet. I dag havde vi mulighederne og vi havde fortjent et bedre resultat. Real Madrid have sine muligheder, men det var en jævnbyrdig kamp, hvor det er meget vigtigt at score første' fortsatte han.

Her er hvad Koeman ellers udtalte:

Ansu Fatis udskiftning:
'Han arbejdede for at hjælpe holdet. Han havde en mulighed i første halvleg, men vores modstander forsvarede sig godt. Han spillede 70 minutter og det er meget for ham og han skal være klar til kampen mod Rayo'

Resultatets indflydelse på spillernes humør:
'Det er en Clásico og derfor betyder det mere end at miste tre point, men der ikke tid til at hænge med hovedet. Der er en ny kamp på onsdag og vi må rejse os igen. Vi kan være triste i dag, men i morgen skal vi forberede kampen på onsdag'.