Koeman: 'Jeg kunne lide den kollektive indsats'

FCBARCELONA.DK - 25.11.20


Ronald Koeman var meget tilfreds med indsatsen, da han udtalte sig efter 0-4 sejren over Dynamo Kiev. Han fremhævede den kollektive indsats og glædede sig over det gode indtryk holdet efterlod i anden halvleg.

'Vi nåede vores mål med at kvalificere os til 1/8-finalerne. Indtrykket var meget positivt og holdet lagde meget energi i det. Vi manglede effektivitet i første halvleg, men vi dominerede i anden halvleg, hvor spillet var godt. Resultatet kan man kun være tilfreds med' indledte han.

'Jeg kunne lide den kollektive indsats, for alle arbejdede hårdt og lagde pres. Det indtryk vi efterlod i dag, er det som vi ønsker at give. Alle spillerne var sultne og både de unge og de andre gjorde det godt og resultatet er godt' fortsatte ham.

'Jeg synes vi dag var bedre i mange taktiske aspekter end i vores første kamp mod dem. Vi var gode på midtbanen og spillede med koncentration. Vi kontrollerede kampen til sidste minut' sagde han videre.

Her er hvad han ellers kommenterede:

De mange reserver i startopstillingen:
'Rotaionerne bliver brugt for at give pauser og for at give chancen til andre. Det fortjener de'.

Griezmann startede på bænken:
'Han er en af de spillere der har spillet næsten det hele og derfor startede han ikke inde i dag. Han har også spillet for landsholdet. Han fik kun en halv time af fysiske årsager'.

Minguezas debut:
'Jeg tror godt han kan spille regelmæssigt. Det viste han i dag, men han bør arbejde hårdt. Han har trænet med os i fem eller seks uger og giver et godt indtryk. Han bestod og fik vist, at han kan spille med på denne position'.

.:FORSIDE:.