Koeman: 'Vi burde have vundet med fire eller fem'

FCBARCELONA.DK - 20.09.20

© Getty Images

Ronald Koeman var ikke 100% tilfreds, da han udtalte sig efter 1-0 sejren over Elche i går. Han glædede sig over klare fremskridt i spillet, men han mente også, at holdet burde have vundet en klart større sejr.

'Det var specielt at være på Camp Nou, for det var min første gang på bænken. Det var anderledes uden publikum' indledte han.

'Vi lagde et godt pres i indledningen, hvor vi erobrede mange bolde og skabte muligheder, men uden at vi fik scoret. Vi havde nogle minutter, hvor man så det bedste Barca indtil nu, de første 20 minutter i hver halvleg, men vi skal afgøre kampene og jeg er utilfreds med, at vi kun scorede ét mål. Vi havde dog mange chancer og vi har mange spillere der kunne score flere. Vi blev lidt trætte til slut, men det er normalt. Overordnet set spillede vi en god kamp' fortsatte han.

'Jeg kunne lide det pres som holdet lavede. Vi pressede meget, men hvis vi misser den sidste pasning... Vi havde chancerne til at vinde med fire eller fem mål' sagde Koeman videre.

Coutinho var blandt Barcas bedste og det fik en kommentar. 'Vi får forhåbentlig hans bedste version at se. Jeg synes han er en fantastisk spiller. Han arbejder godt rent fysisk og med bolden. Det er en vigtig spiller for holdet' sagde Koeman.

Der blev også spurgt til Pjanic, der fik sin uofficielle debut. 'Vi kan ikke drage de store konklusioner, for fysisk er han endnu ikke på sit bedste niveau. Han har haft coronavirus og vi skal tage det roligt' var svaret.

Ansu Fati spillede den første time og blev også kommenteret af sin træner. 'Han er en god spiller. Jeg synes han kom til mange muligheder, men havde brug for mere koncentration' afsluttede Barca-træneren.

'Det er ikke rigtigt, at jeg ikke regner med ham. De unge spillere skal spiller, for de må ikke sidde på bænken. Jeg har sagt til ham, til Aleñá og til Pedri, at de får det svært og at der er hård konkurrence, men ikke mere end det. Jeg har sagt at han har en fremtid her, men at det er op til han selv. Jeg har anbefalet ham, at han bliver lejet ud. Når man er 20 år, bør man spille. Man må ikke sidde stille for længe'

644x70

.:FORSIDE:.