fbpx

Koeman vælger at droppe fredagens træning

FCBARCELONA.DK - 10.09.21

© FC Barcelona
// Træning

Ved træningen i går vendte Yusuf Demir som den første tilbage fra landskampspausen, men det bliver først på lørdag, at Koeman har hele sin trup samlet igen. Han har nemlig valgt at aflyse fredagens træning.

Barca skulle have mødt Sevilla i morgen aften i den andalusiske hovedstad, men den kamp er udsat på ubestemt tid, på grund af polemikken omkring de sydamerikanske VM-kvalifikationskampe.

Den udsættelse er ingen dårlig nyhed for Barca, for så kan spillerne fokusere fuldt ud på tirsdagens svære kamp mod Bayern München. Samtidig slipper Koeman for at skulle sende holdets landsholdsspillere i aktion blot en dag efter deres hjemvenden fra landskampspausen.

Af samme årsag har Koeman valgt at give spillerne fri i dag, hvor de altså ikke skal møde op til træning. Det giver landsholdsspillerne god mulighed for at restiture. På lørdag samles alle så til den første af tre træningssamlinger inden braget mod Bayern.

Det vil derfor blive en flok udhvilede og velforberedte spillere som Koeman sender på banen på tirsdag, et opgør der spilles på Camp Nou.

.:FORSIDE:.