fbpx

Koeman testede Sergiño Dest som venstre back

FCBARCELONA.DK - 01.08.21

// Dest // stuttgart


Jordi Alba er den eneste naturlige venstre back i Barcas trup og derfor har Koeman brug for alternativer. Mod Stuttgart blev Sergiño Dest testet på positionen og det slap holland-amerikaneren udemærket fra.

Dest startede inde på venstre back i sæonens tredje træningskamp, hvor han blev placeret modsat af hans naturlige og vante position som højre back, der i stedet blev givet til Sergi Roberto.

Dest har tidligere spillet venstre back og mod Stuttgart fik han vist, at det er en position han kan håndtere uden at falde igennem. Han gjorde hvad han skulle rent defensivt, hvor han dog heller ikke blev særligt udfordret, mens han offentivt fandt godt sammen med Memphis i venstre side.

Dest havde også en fod med i det angreb der udmøntede sig i Barcas andet mål, da han fandt Memphis på kanten af feltet. Memphis spillede Griezmann fri og han fandt Demir foran mål ti 0-2 scoringen.

Efter en times spil kom Jordi Alba på banen og så rykkede Dest tilbage på højre back, hvor han spillede resten af kampen. Han var en af kun fire spillere der spillede alle 90 minutter.

.:FORSIDE:.