Koeman: 'Som træner er det mig der er den ansvarlige'

FCBARCELONA.DK - 22.11.20

// Atletico Madrid // Ronald Koeman

Det var en meget skuffet Ronald Koeman der mødte pressen efter 1-0 nederlaget til Atlético Madrid. Han ærgrede specielt over, at hans spillere lukkede et mål ind i tillægstiden af første halvleg.

'Vi spillede godt i første halvleg, men et hold som Barcelona må ikke lukke et mål ind i det 47. minut som vi gjorde. Målet var vores egen fejl og det er ikke godt. Det må ikke ske' indledte han.

Her er hvad Koeman ellers kommenterede:

Kampens forløb:
'Spillerne arbejdede godt, men vi skal have bedre resultater. Overordnet set ydede vi det maksimale og vi havde to klare chancer for at kunne udligne kampen. Det vil altid være svært, for vi ved at Atlético forsvarer sig rigtig godt'.

Kun 11 point ud af 24 mulige i ligaen:
'Som enhver træner er det mig der er den ansvarlige. Vi ved at vi skal forbedre vores resultater, men vi skal tro på de spillere vi har. Vi skal forbedre os i både angreb og forsvar. Vi er klar over, at vi har brug for at vinde en række kampe'.