Koeman skiftede Piqué ud efter bare 33 minutter

FCBARCELONA.DK - 30.09.21

Gerard Piqué fik sig en atypisk oplevelse i onsdagens Champions League opgør mod Benfica. Her blev den catalanske forsvarsspiller skiftet ud af Ronald Koeman efter bare 33 minutter af kampen.

Barca fik som bekendt en forfærdelig start på onsdagens opgør mod Benfica, hvor portugiserne efter bare tre minutter bragte sig foran. 10 minutter senere fik Gerard Piqué et gult kort for en hård tackling og efter 25 minutter spil var catalaneren heldig med ikke at modtage sit andet gule kort.

Piqué's overhængende fare for en udvisning samt behovet for taktiske ændringer fik Ronald Koeman til at tage konsekvensen efter bare 33 minutter, hvor Piqué blev skiftet ud. Ind kom i stedet den unge Gavi.

Og Barca fik da også bedre styr på spillet i det sidste kvarter af første halvleg, men lige lidt hjalp, da Benfica alligevel trak sig sejrsrigt fra kampen med en sejr på 3-0. Dermed står Barca i en særdeles penibel situation i Champions League gruppen, hvor man ingen point har efter to runder.