Koeman: 'Riqui Puig bad om at tage det femte spark'

FCBARCELONA.DK - 14.01.21

// Supercup // Real Sociedad // Ronald Koeman

Det var en meget lettet Ronald Koeman der mødte pressen efter den dramatiske sejr over Real Sociedad. Her afslørede han, at det ikke var planlagt, at Riqui Puig skulle tage det afgørende straffespark.

'Det var en flot kamp, hvor begge hold spillede godt og med stor intensitet. Der var chancer til begge til at afgøre kampen og vi mødte en rigtig god modstander' indledte han.

'Vi havde det svært med det pres som Real lagde på os, men efter de første 15-20 minutter spillede vi godt og jeg synes vi var det bedste hold' sagde han videre.

Her er hvad Koeman ellers udtalte:

Ter Stegens præstation ved straffesparkene:
'Han var fantastisk med afgørende redninger gennem kampen, hvor han reddede holdet. Ved straffespark ved vi, at det afhænger af målmanden og han tog de to første. I sidste ende var det os der kom i finalen som vi ønskede det'.

De Jongs scoring til 0-1:
'Jeg har sagt flere gange, at en midtbanespiller skal gå med frem i feltet og vi er på rette vej med endnu et mål og flere aktioner'.

Riqui Puigs afgørende straffespark:
'Jeg havde skrevet fire navne ned på mit papir og spurgte, hvem der ville sparke det femte spark. Det sagde Riqui at han ville tage og det var perfekt'.

Bliver Messi klar til søndagens finale:
'Vi må afvente og se. Der er stadig nogle dage til og vi skal også komme os ovenpå 120 minutter i dag'.