Koeman om Alavés: 'Vi skal bruge de tre point'

FCBARCELONA.DK - 30.10.20

© FC Barcelona

Koeman har holdt pressemøde som optakt til kampen i morgen aften mod Alavés. Her lagde han ikke skjul på, at Barca har brug for alle tre point, efter tre kampe i træk med blot et enkelt point. Læs her hvad Koeman ellers kommenterede.

'Enhver kamp kan blive svær. For os er det først og fremmest vigtigt at vi har fart i bolden. Hvis det sker, vil vi finde plads og vi ved alle, at på dette tidspunkt i ligaen, har vi brug for de tre point' indledte han.


'Det er vigtigt at vi analyserer vores modstander og giver informationer til vores spillere. Det allervigtigste er dog at se på os selv og spille en kamp i højt tempo, som vi gjorde forleden dag' fortsatte han om lørdagens opgave.

Her er hvad Ronald Koeman ellers kommenterede:

Hvorfor er Ter Stegen ikke udtaget?
'Han har trænet med gruppen siden i går og har det godt, men han mangler stadig lidt i at kunne spille. Det sker forhåbentlig snart, men det er ikke godt at sætte dato på. Han har brug for et par træningssamlinger mere for at være på plads fysisk'.

Hvad er Umtitis situation?
'Som det ser ud lige nu, er han ikke klar til at spille. I dag trænede han med en del af tiden og han har brug for flere hele træninger og adskillige dage. Jeg er tilfreds med, at han kan deltage mere eller mindre med gruppen'.

Hvorfor er Riqui Puig ikke med i truppen:
' Det er en ren teknisk afgørelse. Jeg er ikke tilhænger af at udtage 23 spillere. Det er bedst med 20 eller 21'.

Forstyrrer det kommende præsidentvalg koncentrationen?
'Det er ikke noget der gør mig nervøs. Jeg er fuldt fokuseret på mit arbejde. Nu vil kandidaterne udtale sig og fortælle om deres projekter og så må vi se hvem der bliver præsident. Jeg er træner og yder det maksimale for at skabe resultater og vinde titler. Det er trænerens og spillernes opgave'.

Indtrykket af Ansu Fati:
'Jeg råder ham til, at arbejde på at blive endnu bedre. Vi har talt om hans koncentration og her kan han forbedre sig, for nogle gange mister han bolden og det skyldes manglende koncentration og ikke hans kvaliteter. Han er et stort talent, som vi skal hjælpe til at forbedre nogle områder'.

Pedris flotte start i klubben:
'Pedri er en normal og ydmyg knægt. Han er 17 år og spillede først en Cláscio og derefter mod Juventus, hvor han gjorde det rigtig godt, så det er normalt, at man taler meget om ham'.

Griezmanns problemer med at score:
'Jeg har intet at klage over, når det gælder Antoine, for han giver alt ved træningen. Forhåbentlig får han heldet lidt med sig, for forleden gjorde han alt rigtigt. Det vil være godt for ham at score, så alle kan blive lidt mere rolige'.

.:FORSIDE:.