Koeman og Pjanic gik skævt af hinanden fra start

Rune Stentoft Arlbjørn - 06.09.21

// Miralem Pjanic // Ronald Koeman


Den udlejede Barca-spiller Miralem Pjanic var ude med hård kritik af Ronald Koeman forleden. Det er en kritik de catalanske medier ikke vil give slip på i øjeblikket. Forholdet mellem Koeman og Pjanic fejlede fra start, meldes det.

Ifølge den catalanske avis Sport gik relationen mellem Koeman og Pjanic allerede galt ved deres første møde. Pjanic kom senere i gang med træningen i Barcelona end forventet, fordi han blev smittet med coronavirus under sin sommerferie.

Det betød, at Pjanic måtte starte sidste sæson senere end sine holdkammerater. Efter at have være ramt af corona var Pjanic' fysiske tilstand svækket, så da han endelig sluttede sig til træningen, spillede holdkammeraterne i et højere tempo end Pjanic var klar til.

At Pjanic ikke var helt fit er naturligvis forståeligt efter, at han havde siddet ude med corona, men Sport indikerer, at midtbanespilleren ikke blev mødt med forståelse fra sin træner. Pjanic håbede at komme i form stille og roligt, men han fik ingen snor fra Koeman.

Pjanic var udset til at være den nye midtbanestjerne i klubben ved siden af Busquets og De Jong, men mens Pjanic ikke var i form, blomstrede sensationen 17-årige Pedri González op og spillede sig til en plads i startopstillingen.

Da Pjanic senere begyndte at komme tilbage i form mente Koeman ikke, at Pjanic var i stand til at slå Pedri af holdet. Hele forholdet mellem Koeman og Pjanic gik dermed allerede galt i begyndelsen. Et anstrengt forhold fortsatte resten af sæsonen og ingen af parterne formåede at løse det.

.:FORSIDE:.