fbpx
Annonce

Koeman: 'Nyheden om Bartomeu gjorde ondt'

FCBARCELONA.DK - 02.03.21

// Sevilla // Copa del Rey // Ronald Koeman


Ronald Koeman holdt tirsdag eftermiddag pressemøde forud for onsdagens returkamp i Copa del Rey mod Sevilla. Pressemødet kom dog uden overraskelse også til at handle om anholdelsen af Bartomeu.

Læs Koemans udtalelser fra pressemødet her.

Bartomeu:
'Nyheden om anholdelserne gjorde ondt på mig, for jeg kender både Bartomeu og Óscar Grau rigtig godt. Jeg er meget ked af det på deres vegne, for jeg har være igennem vigtige øjeblikke med dem. Bartomeu har for mig altid været en fantastisk person'.

'Der er ingen tvivl om, at denne situation bestemt ikke er god for klubbens image. Nu må hvad vi se hvad det ender med, men det er svært for mig at udtale mig om, da jeg ikke var i klubben på daværende tidspunkt. I truppen skal vi udelukkende fokusere på kampen i morgen'.

Pedri:
'Nogle gange kan man bare ikke forklare hvad der er sket. Jeg var allerede overrasket i går, da han kunne træne for sig selv. I dag kunne han så træne med helt uden problemer. Nu må vi vente at se i morgen, men det er muligt, at han er med i truppen'.

Araujo:
'Han trænede ikke med i dag, da han har nogle smerter. Vi tager en beslutning om Araujo i morgen efter træningen og beslutter her, om han skal udtages eller ej'.

Comeback mod Sevilla:
'Det ville betyde meget for os og for spillernes gejst, hvis vi kan levere et comeback i morgen og gå videre. Det ville være et kæmpe boost frem mod slutningen af sæsonen. Vi er overbeviste om, at vi kan gøre det, men vi skal bevise det på banen i morgen'

'Vi ved, at vi går ind til kampen med et dårligt resultat imod os fra start, men vi er overbeviste om, at vi har gode chancer for at vende det. Spillerne er motiverede og sultne efter en sejr. Det afgørende bliver dog, at vi er mere effektive foran mål end vi har været på det seneste. Vi har skabt flere chancer end vores modstandere i de seneste kampe, men vi bliver nødt til at kræve en større effektivitet'.

'Det er klart, at vores sejr over Sevilla forleden har givet os endnu mere tro på, at vi kan gøre det i morgen. Det er dog noget helt andet at være bagud med 2-0 fra kampens start. I morgen skal vi gøre det endnu bedre end vi gjorde det i lørdags'.

3-5-2 formation:
'Det er ikke så vigtigt hvad taktikken kaldes. Det vigtige er, at vi skaber mange chancer, at spillerne har den rigtige mentalitet, at de står sammen på banen og at de presser modstanderen. Hvis vi opnår disse ting, så har vi gode muligheder mod Sevilla'.

Xavi som træner:
'Det er slet ikke noget, som bekymrer mig. Jeg har en kontrakt med klubben. Hvis den nye præsident vil have en anden træner har vi et problem, for jeg har stadig endnu et år tilbage af min kontrakt. Nu må vi vente at se hvem der bliver den nye præsident, men det går jeg slet ikke op i nu. Jeg fokuserer kun på holdet og kampene'.

.:FORSIDE:.