fbpx
Annonce

Koeman: 'Nu skal vi vise, at vi kan vinde ligaen'

FCBARCELONA.DK - 21.04.21

© FC Barcelona
// Getafe // Ronald Koeman

På et pressemøde i dag så Koeman frem mod kampen i morgen aften mod Getafe. Han glædede sig over sine spilleres form og var også ude med riven efter UEFA. Også den omdiskuterede Superliga fik en kommentar.

'Spillerne er vendt tilbage til træningen med højt humør. De er fysisk stærke og det kan man se i de kampe hvor vi har vundet i slutfasen. Vi har ikke brug for at træne så meget mere, for fysikken er god. Hvis vi finder vores niveau, kan vi aspirere til det hele' kom det fra Barca-træneren.

Her er hvad Koeman ellers udtalte:

Polemikken om Super League:
'Jeg talte med præsidenten i går og han forklarede mig klubbens holdning. Der har været så meget polemik, at det er bedst ikke at blande sig. Ingen ved hvad der sker og det er bedst at vente, så jeg vil ikke sige mere. Det er præsidenten der bør udtale sig'.

Starter Piqué inde mod Getafe?
'Det vil være normalt hvis Piqué er træt, efter at have været ude så lang tid. Han skal ind i rytmen fra før. Vi må se i morgen, men han kommer helt sikkert ikke til at spille hele kampen'.

Den hårde sæson:
'Der er spillere der har spillet et utroligt antal kampe. Man taler om en Superliga og om Champions League, men UEFA lytter ikke til de spillere der spiller mange kampe. De tænker kun på penge. Se bare på vores kamptidspunker. I morgen spiller vi kl. 22.00'.

Pres på for at vinde mesterskabet:
'Der er altid pres på i Barcelona. Det afhænger ikke af din position i tabellen. Vi skal vinde, spille godt og kæmpe for at vinde titler. Vi har været langt bagud, men har hentet næsten det hele hjem. Nu skal vi vise, at vi kan vinde ligaen'.

Muligheden for at vinde ligaen:
'Vi ønsker at kæmpe med om ligaen og det er op til os selv, men det bliver ikke let at vinde de sidste otte kampe. Vi må tage en kamp af gangen. Spillerne vil have titler og jeg tvivler ikke på, at spillerne vil gøre det godt i morgen'.

Holdets udvikling i 2021:
'Holdet gjorde det godt forleden, både når det gælder indstillingen, spillet og resultatet. Vi har forbedret os og tilhængerne er meget tilfredse med Barca på det seneste. Det viser at vi gør det godt'.

.:FORSIDE:.