fbpx
Annonce

Koeman: 'Messi er den bedste, når han er i form'

FCBARCELONA.DK - 11.09.20

// Lionel Messi // Ronald Koeman


Som optakt til træningskampen i morgen mod Nàstic de Tarragona, har Barca TV mødt Koeman til en snak. Her understregede han Messis betydning for holdet og han afslørede også, at alle får 45 minutter i morgen.

'Hver spiller får 45 minutter, så vi stiller med to hold. Vi forsøger at få noget intensitet i kampen og orden på vores spil, da vi ønsker at have bolden og kontrollere kampen. Vi må se hvad der skal forbedres, for at spille som vi ønsker' indledte Ronald Koeman om lørdagens træningskamp.

Messi er i gang med at træne igen og Koeman blev spurgt om sit indtryk af kaptajnens tilstand efter al polemikken. 'Han er den bedste og en Messi i fysisk form er en utrolig vigtig spiller. Det har han vist gennem mange år. Det håber vi også han kan denne sæson' var svaret.

Koeman har trænet holdet et par uger nu og det fik også en kommentar. 'Det har været meget positivt. Vi har været i gang i to uger og spillerne arbejder godt. Der er god intensitet i træningen, først med det fysiske aspekt og nu med det taktiske. Spillerne har været ved godt mod og vist interesse og intensitet. For mig er det vigtigt, at man træner som man spiller og jeg er meget tilfreds med indsatsen disse to uger' sagde han videre.

Han erkendte også, at sæsonforberedelserne ikke har været optimale på grund af coronasituationen. 'Det er lidt kompliceret, for det er en kort sæsonstart, med fire uger til første kamp mod Villarreal. Det er også en sæsonstart med individuelle foreskelle, for der er spillere der har haft en længere pause og andre der har spillet kampe. Vi skal forsøge at alle er på toppen til den første kamp. Nu har vi træningskampene og træningen til at gøre os klar til en hård liga' fortsatte Koeman.

Han råder over en del unge spillere og de har tilsyneladende gjort et godt indtryk indtil nu. 'De unge gør det godt og det gør de nye også. Det er en stærk trup og alle har muligheden for at spille. Vi har en fænomenal stemning ved træningen. De unge er rigtig dygtige og nu skal de modnes og blive stærkere fysisk' afsluttede Barca-træneren.

.:FORSIDE:.