Koeman: 'Messi afgør selv om han spiller i morgen'

FCBARCELONA.DK - 16.01.21

© Getty Images

Ronald Koeman har holdt pressemøde op til finalen i morgen i den spanske Supercup, hvor holdet møder Athletic Club Bilbao. Her kunne Barca-træneren ikke garantere, at Messi er i stand til at spille finalen.

'I går trænede han for sig selv og i dag er det planen, at han træner med holdet. Vi må se om han kan spille eller ej. Det vil altid være ham der har det sidste ord, for han kender sin krop bedst. Vi venter til i morgen når vi har set, hvordan hans krop reagerer, men vi håber han kan spille' sagde Koeman om Messis muligheder.

Her er hvad Barca-træneren eller sagde:

Forventninger til kampen:
'Jeg forventer en svær kamp, mod en modstander der arbejder hårdt. Vi skal forsøge at spille vores eget spil og ikke være afhængig af modstanderen'.

Er der træthed efter den lange semifinale:
'Holdet har det fint og er glade for at spille en finale. Vi var meget trætte efter semifinalen, men vi har haft tid nok til at komme os i'

Kan holdet vinde finalen uden Messi:
'Du vil altid have større chancer for at vinde, når de bedste er med. Vi taler om verdens bedste spiller. Hvis han ikke er med, savner vi noget. Holdet er stærkere når Leo er med på grund af hans kreativitet og effektivitet, som vi nogle gange har savnet'

Hvad vil det betyde at vinde et trofæ:
'At vinde vil vise, at vi er på rette vej. Det bliver ikke afgørende, men selvtilliden vil øges fordi vi viser, at vi har forbedret os. Det er endnu en kamp hvor vi kan vise, at vi er et stærkt hold der kæmper for at vinde alle kampe'.

Er supercuppen en vigtig turnering?
'Selvfølgelig er den vigtig. Det er altid vigtigt at vinde noget, for at vise at man er på rette vej. Vi ved godt at det ikke er den vigtigste titel, men det vil altid betyde noget for os'.

Hvad kan man bruge fra kampe på San Mamés for 10 dage siden:
'Alle kampe er forskellige. De analyserer også den kamp, ligesom vi gør. Vi skal være forberedt på mange ting og først og fremmest holde samme niveau som vi gjorde i vores første kamp mod dem'.

Skuffet over at Eric García ikke kommer i januar:
'Det har jeg det fint med. Jeg kender udemærket klubbens økonomiske begrænsninger. Hvis det ikke er muligt, fortsætter vi fremad med dem som vi har'.

Er Neto på vej væk fra Barca:
'Hans repræsentant har bedt om at han rejser, men vi har sagt nej. Vi ønsker at været godt dækket af på samtlige positioner'.

.:FORSIDE:.