Koeman: 'Medierne er respektløse overfor Messi'

FCBARCELONA.DK - 20.11.20

© Getty Images

Ronald Koeman holdt fredag eftermiddag pressemøde forud for lørdagens ligakamp på udebane mod Atlético Madrid. Her blev hollænderen blandt andet spurgt til Lionel Messi og argentinerens utilfredshed.

Læs Barca-trænerens udtalelser her.

Messis reaktion i lufthavnen:
'For det første kan jeg sagtens forstå, at Lionel Messi var træt efter så lang en rejse. For det andet bør man vise en større respekt for en person som Messi. At man så spørger til historien om Griezmann efter så lang en rejse er mangel på respekt hos medierne. Måske er det jeres intention at skabe polemik'.

'Jeg har aldrig nogensinde set nogle problemer mellem Messi og Griezmann. Der er masser af billeder af de to, hvor de arbejder godt sammen. Det er dumme og usande rygter. Derudover stoppede Griezmann med at arbejde med den citerede person for tre år siden'.

'Jeg er meget glad for Messi og han har stadig kontrakt resten af sæsonen. Jeg håber, at han bliver hos os, men det er ikke min opgave at overbevise ham. Ingen ved hvad der vil ske i fremtiden'.

Atlético Madrid:
'Der er ingen der er i tvivl om, at det bliver en vanskelig kamp mod et meget stærkt hold. Man kan ikke gøre andet end at rose Simeone for hans arbejde. Vi har dog en stor selvtillid og tror på os selv. Man snakker om, at Atlético mangler nogle spillere, men det samme gør vi'.

'Det er en vigtig kamp for os og vi skal have et godt resultat. Der er stadig lang vej igen og alt kan ske, men det er klart, at kampen er vigtig da vi møder en direkte modstander, som også kæmper med om mesterskabet. Vi skal være klar'.

Hårdt kampprogram:
'For de store hold er det et meget tæt program. Det er ikke sundt for spillerne at spille tre kampe på så kort tid, hvor en af dem endda er en venskabskamp for landsholdet. Vi bør ikke tage chancer med spillerne. Vi har spillet alle vores kampe klokken 21.00 og det forstår jeg ikke. Det er en ulempe for et stort hold som os, som spiller kampe hver tredje dag. At skulle spille lørdag klokken 21.00 og så efterfølgende i Kiev tirsdag klokken 21.00 er uhørt'.

Formen efter landskampspausen:
'Næsten alle spillere er vendt tilbage skadesfrie og i god form. Det er kun Busquets, som er blevet skadet. Folk er selvfølgelig ekstra trætte, men det er normalt'.

Riqui Puig:
'Riqui er en af de unge spillere, som skal arbejde hårdt og kæmpe for at få minutter. Han arbejder godt og forsøger at overbevise mig. Jeg vil give ham spilletid når jeg føler, at han fortjener det'.

.:FORSIDE:.