Koeman: 'Man må ikke brænde to straffespark'

FCBARCELONA.DK - 22.01.21

© Getty Images

Ronald Koeman var tydeligvis irriteret over, at der blev brændt to straffespark i pokalkampen mod Cornellá. Han gik så vidt til at kalde det både uacceptabelt og useriøst. Læs her hans udtalelser efter kampen.

'Man kan brænde et straffespark, men man kan ikke acceptere at der bliver brændt to. Det må ikke ske for et hold som Barcelona. Vi skal vise mere ansvarlighed som hold og lukke vores kampe tidligere' indledte han.

'Holdet måtte yde en markant fysisk indsats og det er ikke normalt i denne slags kampe. Havde vi scoret på et af de to straffespark, var kampen blevet anderledes. Som Barca-spiller må man ikke brænde to straffespark, for det er useriøst' sagde han videre.

Der blev også brændt to straffe i supercup semifinalen for uge siden og Koeman blev spurgt om årsagen til fire brændte straffespark på en uge. 'Det kan skyldes frygt, men jeg ved det ikke. Vi har misset meget på det seneste, men det vigtigste er, at vi er videre fra runden' var hans svar.

'Vi kan ikke være tilfredse, for vi missede at score to mål med de to brændte straffespark. Vi skal vise mere ansvarlig i sådanne kampe. Vi måtte igen ud i 120 minutter og det er vigtigt at påpege, for det er tredje kamp i træk det sker og det er vores egen skyld. Det må ikke ske' kom det fra ham.

Til sidst blev han spurgt til fredagens lodtrækning til 1/8 finalerne. 'Jeg har ingen jeg foretrækker i lodtrækningen. Pokalturneringen er svær og der er altid overraskelser' afsluttede han.

.:FORSIDE:.