Koeman: 'Lenglet er ikke skyld i pointtab'

FCBARCELONA.DK - 23.02.21

@ Getty Images

Ronald Koeman holdt tirsdag eftermiddag pressemøde forud for onsdagens hjemmekamp i ligaen mod Elche. Hollænderen blev dog mest spurgt til det skuffende nederlag til Cádiz i weekenden.

Læs hollænderens udtalelser her.

Holdets situation:
'Ved dagens træning har jeg fortalt spillerne, at vi godt kan komme igennem det her. At vi godt kan kæmpe med om alle titlerne. Intet hold i verden kan vinde alle kampe. Afstanden i ligaen er mindre end den var for tre uger siden, og vi kan stadig nå at ændre en masse i de kommende runder. Vi tror stadig på det'.

Spillernes fejl:
'Nogle gange ser det ud til, at det skyldes manglende koncentration, mens det andre gang skyldes, at vi ikke får scoret mål nummer to. Det er forskellige ting, som vi skal forbedre. Netop disse ting har vi talt meget om i truppen. Vi skal være meget mere koncentrerede når vi er foran med 1-0 og 2-1. Vi har erfarne spillere, som burde være i stand til dette'.

Utilfredshed:
'Der er faktisk kun en enkelt ting, som jeg ikke er tilfreds med. Hvad jeg ikke bryder mig om er, at man i pressen udpeger syndebukkke og kritiserer individuelt. Det er ting, som jeg vil klare internt med spillerne - det skal ikke komme ude fra'.

Motivation:
'Jeg har det fint. Det er klart, at jeg var meget skuffet efter nederlaget til Cádiz, for jeg er den ansvarlige. Det er mig, som arbejder på at forbedre tingene. De skuffende resultater påvirker mig, men jeg vender det til gejst og motivation. Jeg har slået fast overfor spillerne, at intet er tabt og at vi er i stand til at rejse os'.

Lenglet:
'Jeg har talt med Lenglet her til morgen. Han er en meget professionel spiller, som går meget op i hans arbejde og som tager kritik meget personligt. Det er ikke hans skyld, at vi har smidt point. Det er klart, at han kunne have gjort det bedre i situationen mod Cádiz, og at han har været indblandet i nogle defensive fejl, men der er også andre spillere, som har fejlet. Samtidig burde vi have scoret til 2-0 og kun derfor blev hans fejl så dyrbar'.

Håland og Mbappé:
'Det er ikke det rigtige tidspunkt at tale om andre spillere på. Vi er i gang med at spille vigtige kampe i denne sæson og jeg kan intet sige før der kommer en ny præsident. Der skrives mange ting i pressen, men vi må vente på den nye præsident og på, at han starter et nyt projekt. Jeg ser frem til præsidentvalget'.

Holdets problemer:
'Vores problem er ikke, at vi ikke skaber chancer, for det gør vi. Det havde set meget værre ud, hvis vi ikke skabte chancer. Vi bliver dog nødt til at kræve en større effektivitet foran mål af vores offensive spillere. Vi skabte masser af chancer, men scorede ikke til 2-0 mod Cádiz. Det er meget vigtige momenter i kampene, som vi ikke må fejle i. Vores effektivitet er alt for lav når man tænker på, at vi er Barca'.

.:FORSIDE:.