fbpx

Koeman kommer med sviner til Joan Laporta

FCBARCELONA.DK - 27.06.22

// Joan Laporta // Ronald Koeman

Det er ikke den store hemmelighed, at Barcas forhenværende træner Ronald Koeman ikke er begejstret for præsident Joan Laporta. I et interview med catalansk tv er det ikke fine ord der ryger i retning af klubpræsidenten.

Det var i flyet hjem fra et smerteligt 1-0 nederlag til Rayo Vallecano i oktober måned, at Laporta valgte at meddele Koeman at han var fyret. Allerede i sommerpausen var de to på kant med hinanden, da Laporta offentligt viste sin tvivl på Barca-træneren.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanske TV3 har bedt Koeman sætte lidt ord på sine oplevelser. 'Som præsident kan du altid have din tvivl om en træner, men det bør ikke ske offentligt. Det var en stor fejl af Laporta' kommer det fra hollænderen.

'Spillerne var aldrig imod mig. For mig begyndte problemerne, da der kom et præsidentskifte' siger han videre. Det var forhenværende præsident Josep Maria Bartomeu der ansatte Koeman som træner.

Koeman mener selv, at han har hjulpet klubben i en svær tid. 'Jeg satser altid på de unge, for det er klubbens fremtid. Man skal føle sig heldig når man har spillere som Pedri' fortsætter han.

Lige nu nyder Koeman livet uden forpligtelser. 'Lige siden jeg stoppede med at træne har jeg brugt tid på at rejse og på at være sammen med mine kære. Det er et dejligt liv og sammenligner man med det at træne FC Barcelona, er det mere afslappende. Det var lidt en befrielse at stoppe som træner for Barca' afslutter han ærligt.

Udtalelserne er en forsmag på et længere interview med Koeman, der senere her mandag aften vises i sin helhed på tv.


© Getty Images

.:FORSIDE:.