Koeman kan ikke hente hjælp på B-holdet til forsvaret

FCBARCELONA.DK - 30.11.20

© Getty Images

Når Ronald Koeman i morgen udtager sin trup til kampen mod Ferencvaros, kommer han til at mangle centrale forvarsspillere. Her kunne løsningen være at kigge på B-holdet, men her er Mingueza eneste mulighed.

Det er endnu uvist hvor alvorlig Lenglets ankelskade fra kampen mod Osasuna er, men det er næppe realistisk, at han kan spille allerede onsdag, når Barca gæster Ferencvaros i Champions League. Dertil kommer at Piqué som bekendt er ude i fire måneder, mens det er usikkert hvornår Araujo og Umtiti kan spille igen.

Koeman kan trække på B-holdets Oscar Mingueza, der gjorde det udemærket mod Dynamo Kiev i sidste uge og som også spillede hele kampen mod Osasuna i går, men ellers er der ingen fra B-holdet som kan træde til.

Mange ville nok pege på Arnau Comas og Ramos Mingo, der begge spiller de fleste kampe i B-holdets centrale forsvar, men de er ikke indskrevet til Champions League og er derfor ikke en mulighed.

Derfor kan Koeman komme til at stå i den situation, at han må tage til Ungarn med Mingueza som den eneste centrale forsvarsspiller.

Truppen til onsdagens kamp bliver udtaget tirsdag eftermiddag.

.:FORSIDE:.