Koeman kæmpede for køb af Eric García på møde

FCBARCELONA.DK - 20.01.21

© Getty Images

Her til aften deltog Ronald Koeman i et møde med Barcas midlertidige ledelse samt de tre præsidentkandidater. Her forklarede han hvorfor det vil være en stor hjælp, hvis man vælger at købe Eric Garciá her i januar.

Det var uventet at Koeman var inviteret til mødet i dag med Carles Tusquets, der midlertidigt står i spidsen for klubben, samt præsidentkandidaterne Joan Laporta, Victor Font og Toni Freixa.

Koeman blev set gå ind på kontorene på Camp Nou her til aften og her fik han lidt over en halv time med Tusquets, Laporta, Font og Freixa. Han mødte frem med et enkelt punkt på agendaen, nemlig at kæmpe for at få forstærket holdet i januar måned, mere specifikt med Manchester Citys Eric Garciá.

Det blev diskuteret om Barca skal bruge penge på Garciá her i januar eller om man skal vente til sommer, hvor catalaneren og tidligere La Masia spiller, kan komme helt gratis. Angiveligt er prisen 8 mio. euro, fordelt med 4 mio. euru i fast pris og 4 mio. mere i variabler.

Forleden slog både Laporta og Freixa fast, at de mener man skal vente, mens Font er klar til et køb nu. Om Koeman har fået overvist Laporta og Freixa vil tiden vise, for hvis de tre præsidentkandidater bakker op om købet af Garciá, vil Tusquets næppe modsætte sig.

Inden mødet kommenterede Koeman sagen. 'Jeg har altid sagt, at det ikke er mig der skal bestemme om økonomien ved et køb. Hvis klubben mener det ikke er muligt, så er det ikke muligt og så fortsætter vi med dem vi har' sagde han.

.:FORSIDE:.