fbpx

Koeman: 'Jeg gjorde et godt stykke arbejde'

FCBARCELONA.DK - 27.05.22

// Ronald Koeman

Ronald Koeman er igen ude med kommentarer om sin tid som Barca-træner. Her betegner han sin egen indsats som god og føler han har gjort alt for klubben. Han håber samtidig at Barca snart kommer ovenpå igen.

'Det gør altid ondt når du ikke kan fuldføre det du gerne ville fuldføre. I mit tilfælde tror jeg, at folk indenfor fodbold, og som kender til Barcas økonomiske situation, mener at jeg har gjort et godt stykke arbjede. Jeg vil ikke sige fantastisk, men heller ikke dårligt. Jeg synes jeg gjorde det godt under Barcas komplicerede situation' udtaler han ifølge avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Man ser at den økonomiske situation stadig er meget alvorlig. Jeg håber at Barca kommer tilbage som de var før. Jeg har som træner gjort alt for klubben og jeg har accepteret ting der kunne forbedre situationen, som for eksempel at lade Griezmann tage til Atlético Madrid' fortsætter han.

'Jeg har givet mange unge chancen og senest var det Pedri, Gavi og Nico, samt nogle flere, for de er talenter og har store kvaliteter. Med mere erfaring, kan disse spillere hurtigt blive bedre. Når det gælder Pedri. kendte jeg ham ikke da han skrev kontrakt, men efter blot to træninger kunne jeg se, at han ville blive en stor spiller' afslutter den forhenværende Barca-træner.

.:FORSIDE:.