fbpx
Annonce

Koeman: 'Jeg giver mit hold topkarakter'

FCBARCELONA.DK - 09.02.21

// Sevilla // Copa del Rey // Ronald Koeman

Ronald Koeman har holdt pressemøde som optakt til pokalsemifinalen i morgen mod Sevilla. Her roste han sit hold for at levere flotte resultater trods det benhårde program og de mange skader i truppen.

'Man bør fremhæve holdets mentalitet og spillernes karakter. Vi har et hold med kvaliteter, men vi mangler folk og konkurrence på nogle positioner. Med de skader vi har og de mange kampe, giver jeg holdet topkarakter' kom det fra Barca-træneren.

Her er hvad Koeman ellers kommenterede:

Kampen mod Sevilla:
'Det afgøres over to kampe og derfor er det vigtigt at få et godt resultat i morgen. Vi kender dem godt og det er en stor kamp. Sevilla er et fysisk hold, der er godt organiseret og med store kvaliteter. De er med fremme i ligaen og er i semifinalen i Copa del Rey. De har et af de mest komplette hold. Vi skal være gode med bolden og kunne komme ud af deres pres'.

Mange skader i truppen:
'Skaderne kommer fordi spillerne ikke har det godt fysisk. Jeg vil kun have folk med der er 100% klar, for det er ikke tiden til at tage chancer. Vi ved at vi mangler mange folk, otte eller ni, men der er en løsning på alle problemer'.

Skal De Jong spille i forsvaret?
'Hvis vi bruger De Jong centralt i forsvaret, mangler vi noget på midten. Det vil altid være bedst at vælge folk til en position de er vant til'.

Er Koeman tilfreds med holdets udvikling?
'Holdets selvtillid er vokset og vores koncentration er bedre end før. Vi har vist god moral med vores comebacks, men som jeg sagde forleden, afhænger det meget af de folk der er ude. Vi taler om meget vigtige spillere for holdet'.

Hvad bliver Minguezas rolle?
'Han har spillet forskellige positioner og han er vokset takket være sine holdkammerater. Jeg er ikke bange for at bruge ham mod PSG. Han kan stadig forbedre sig, men samlet set gør han det godt'.

Hvornår er Araujo tilbage?
'Han kommer til at være ude et stykke tid, men vi må se hvordan han kommer sig og hvornår han kan træne med igen. Vi kan ikke sætte dato på'.

Hvad er status med Sergiño Dest?
'Vi testede ham ved træningen, men hans problemer fortsætter. Vi har sagt til ham, at han ikke kommer med før han er 100% klar. Det kan blive på lørdag eller mod PSG'.

.:FORSIDE:.