Koeman: 'Jeg er interesseret i Mbappé og Neymar'

FCBARCELONA.DK - 20.01.21


Ronald Koeman holdt onsdag eftermiddag sit pressemøde inden torsdagens kamp i Copa del Rey på udebane mod Cornellá. Her bekræftede hollænderen blandt andet, at han er interesseret i Mbappé og Neymar.

Læs Barca-trænerens udtalelser herunder.

PSG's interesse for Messi:
'Hvis du spørger mig, om jeg er interesseret i Neymar og Mbappé, så er mit svar ja. Jeg ved oikke hvad der sker i fremtiden og derfor har jeg ingen holdning til, hvem der skulle være interesseret i Messi. Det eneste jeg ønsker er, at jeg har den bedst mulige trup'.

Nederlag i Supercup:
'Vi var meget skuffede, hvilket er helt normalt. Især lige efter kampen og dagen efter, men sådan skal det også være. Vi var så tæt på. Nu skal vi dog heller ikke være nede over det i længere tid. Efter min mening er vi på rette vej og sådan skal vi fortsætte. Flere spillere har fysiske problemer, så der vil nok komme ændringer til kampen i morgen'.

Cornellá:
'Vi ved, at der kan ske store overraskelser i Copa del Rey, som vi så da de slog Atlético Madrid ud. I morgen skal vi spille på kunstgræs og det er ikke noget, som vi er vant til. Det bliver en vanskelig kamp - ikke mindst fordi, at det for Cornellá er deres vigtigste kamå i sæsonen. For os er det bare den næste i rækken. Vi Vi forbereder dog som altid kampen med seriøsitet. Vi er Barca og vi skal gå videre'.

Skade til Dest:
'Det er rigtigt, at Dest ikke kan være med i morgen, da han har en skade. Jeg tror heller ikke, at han bliver klar til weekenden. Sergi Roberto træner for sig selv og kan nok være med os igen i næste uge'.

Er Messi skadet?
'Han har i dag trænet med helt uden problemer og er kommet sig godt efter at have spillet 120 minutter i Supercuppen. Han vil være 100% klar til at spille når hans karantæne er overstået'.

Pjanic:
Det er rigtigt, at han ikke har spillet så meget på det seneste, da vi har spillet på en anden måde på midtbanen. Vi har satset mere på Busquets, De Jong og Pedri. Det er selvfølgelig en vanskelig situation for ham, men det eneste han skal gøre er at arbejde hårdt for at vende hans situation. Hajn kommer til at få spilletid igen og her skal han udnytte chancen. Vi har brug for konkurrence på alle pladser'.

Ustabilt Barca-mandskab:
'Defensivt begår vi alt for mange fejl. Der bliver snakket meget om dødbolde, men det er ikke altid problemet. Der er ting, som vi skal forbedre og det taler jeg selvfølgelig med vores spillere om'. 

.:FORSIDE:.