fbpx
Annonce

Koeman intensiverer træningen i denne uge

FCBARCELONA.DK - 07.09.20

© FC Barcelona
// Træning // Ronald Koeman

Ronald Koeman startede som Barca-træner i sidste uge, hvor han kun havde en del af spillerne til sin rådighed. Det bliver der lavet om på i denne uge og derfor skruer hollænderen op for intensiteten.

Det bliver først på onsdag at Koeman får de sidste spillere tilbage fra landskampspausen og med blot tre uger til holdets første opgave i ligaen, gælder det om at få holdet i gang. Derfor byder denne uges træningsprogram på flere samlinger end normalt.

I dag træner holdet kun en enkelt gang, men både tirsdag og onsdag vil Koeman have spilllerne til træning både formiddag og eftermiddag. Torsdag kan de holde fri, mens der trænes en enkelt gang fredag. Lørdag gælder det så sæsonens første træningskamp, hvor Nàstic de Tarragona gæster Estadi Johan Cruyff på Barcas træningsanlæg.

Det bliver derfor en vigtig uge for Koeman, hvor han for første gang for alvor kan se, hvad han har at arbejde med. Det bliver også en uge hvor det handler om at få normaliseret forholdene efter nogle uger, hvor alt har handlet om Messi.

Netop Messi må forventes at blive centrum for megen opmærksomhed i denne uge, både blandt holdkammeraterne og hos pressen.

.:FORSIDE:.