Koeman: 'I dag viste vi, at vi stadig lever i ligaen'

FCBARCELONA.DK - 27.02.21

© Getty Images

Det var en meget tilfreds Barca-træner der udtalte sig til pressen efter 0-2 sejren over Sevilla. Koeman roste holdets defensiv og understregede at resultatet betyder, at Barca stadig er med i kampen om mesterskabet.

'Vi spillede en komplet kamp mod en stærk modstander. Ved at spille med tre centrale forsvarsspillere og vores backs langt fremme, var det lettere at forhindre Sevilla i at spille. Det blev afgørende. Det var et risikabelt system, men vi pressede godt uden bold og var gode mand mod mand. Vores spil uden bold var afgørende' indledte han.

'Jeg er meget stolt, specielt når det gælder det fysiske aspekt. Sevilla er et fysisk stærkt hold, men vi kunne matche dem uden bold og når vi havde bolden, gjorde vi det godt og bevarede roen' fortsatte han.

Her er hvad Koeman ellers sagde:

Forsvarets indsats i opgøret:
'Det var vigtigt, for vi skaber altid chancer og scorer. Forsvarets indstilling var rigtig god i dag'.

Holdets mange sejre i 2021:
'Vi har set en god ændring i 2021, men vi mistede point i starten af sæsonen. I dag fik vi vist, at vi er meget levende i ligaen og det er meget vigtigt'.

Betydningen af sejren inden onsdagens pokalkamp, også mod Sevilla:
'Barca skal vinde alle kampe.De tre point i dag er vigtige og på onsdag står vi foran en ny mulighed. Vi skal forsøge at være med i alle turneringer'.

Hvorfor startede Griezmann på bænken?
'Der var ikke tale om et signal til ham. Vi besluttede at ændre system, for at få mere dybde i spillet. Vi placerede Dembélé i front. Vi ønskede en spiller ved siden af Leo, der er hurtigere end Griezmann. Der var ikke tale om nogen straf'.

Pedris og Araujos skader:
'Når det gælder skaderne må vi se hvem der bliver klar og hvem der ikke gør. Vi skiftede ud og holdet fortsatte uændret. Vi er ikke afhængige af en spiller eller to. Holdet kan klare sig selvom vi har problemer med skader'.

Ilaix Moribas indsats efter Pedris skade:
'Han gjorde det godt. Han var stærk og rolig når han havde bolden. Han bidrog hurtigt med noget og hjalp os til at vinde'.

.:FORSIDE:.