Koeman: 'I dag havde vi brug for Braithwaite'

FCBARCELONA.DK - 29.11.20

© Getty Images

Det var en meget tilfreds Ronald Koeman der mødte pressen efter 4-0 sejren over Osasuna. Her glædede han sig over Griezmanns kamp og forklarede samtidig hvorfor Braithwaite fik en plads fra start.

'Det var meget vigtigt at vi vandt, for det havde vi brug for. Vi har seks kampe inden året slutter og dem ønsker vi at vinde, så vi kan spille med om mesterskabet. Vi skabte chancer og vi scorede, så jeg er meget glad' indledte han.

'Vi vidste at Osasuna spiller godt og de valgte at spille med fem spillere i bagerste kæde. Alligevel lykkedes vi med at have god fart i bolden. Vi skabte flere muligheder hvor vi kunne have scoret' sagde han videre.

Her er hvad Koeman ellers kommenterede:

Braithwaites plads i startopstillingen:
'Han arbejder hårdt for at få muligheder. Han viste sine kvaliteter mod Dynamo og i dag tænkte vi, at vi havde brug for en spiller som ham, der bevæger sig for at skabe små rum'.

Griezmanns indsats:
'I dag synes jeg han gjorde det rigtig godt. Han spillede meget frit, lagde en assist og scorede et flot mål. Det er sådan vi ønsker at se ham, hvor han arbejder hårdt og er effektiv'.

Messis hyldest til Maradona:
'Jeg vidste ikke at han havde forberedt den hyldest, men det kunne man forvente. Det var flot'.

Lenglets skade i opgøret:
'Han har været forbi lægen og det ser ikke ud til, at det er alvorligt, men vi må vente til i morgen. Jeg ved ikke om han når at blive klar til kampen på onsdag, men forhåbentlig er det ikke noget alvorligt'.

Minguezas indsats:
'Jeg har sagt til ham, at han spillede en god kamp, men han mistede to bolde som man ikke må miste, for de scorede næsten mod os'

.:FORSIDE:.