Koeman: 'Holdet har reageret som jeg ønskede'

FCBARCELONA.DK - 02.02.21

© FC Barcelona

Ronald Koeman har holdt pressemøde op til pokalkampen i morgen aften mod Granada. Her glædede han sig over, at hans spillere ikke har ladet sig påvirke af al polemikken omkring afsløringen af Messis kontrakt.

'Det bliver anderledes når det er pokalturneringen. Vi har begge spillet mange kampe og de har også spillet kvalifikation til Europa. Vi forventer en svær kamp, hvor holdet skal være meget koncentreret og spille sit eget spil' indledte han om opgøret mod Granada, som Barca besejrede med 4-0 for mindre end en måned siden.

Her er hvad Koeman ellers udtalte:

Ingen spillerkøb i januar:
'Vi fik ingen forstærkninger, men ser man på andre storhold, er der ikke mange der bruger penge på grund af pandemien, for alle klubber oplever økonomiske problemer'.

Afsløringen af Messis kontrakt:
'Det er absurd at I stadig taler om dette emne efter tre dage. Holdet og Leo har reageret som jeg ønskede, ved at se bort fra hvad der bliver skrevet i pressen og i stedet koncentrere sig om kampene'.

Bliver der sparet spillere mod Granada?
'Vi ønsker med at fortsætte med at vinde og komme videre til næste runde. Hvis en spiller ikke er fysisk på toppen, spiller han ikke, uanset hvilken kamp det er'.

Humøret i truppen:
'Sejre hjælper til at skabe en god stemning. Man må motiverer sig på andre måder, når der ikke er publikum eller stemning. Spillerne skal forsøge at være stærke i svære situationer'.

Lang tid uden en præsident:
'Det er en svær tid for Barca, men hvis det sportslige fungerer, bliver det hele meget nemmere. En klub som Barca kan dog ikke være uden præsident og vi må se hvem det bliver, der skal planlægge fremtiden'.

Er Copa del Rey vigtigere nu, fordi ligaen ser svær ud?
'Nej, det er den ikke. Alle kampe er vigtige, for vi er Barca, men pokalen er tættere på, fordi der er færre kampe. I ligaen er Atlético Madrid meget stærke og vi må håbe på, at de fejler en dag, mens vi skal vinde vores kampe. Vi har smidt point mod hold hvor det ikke burde være sket'.

Kan Piqué og Fati spillle mod PSG?
'Det vigtigste er at de kommer sig godt efter deres skader og det er ikke godt at sætte datoer på. Det ville være dejligt hvis de kan spille mod PSG, men jeg kan ikke være sikker, for de er stadig på vej tilbage. Det er vigtige spillere for holdet'.

.:FORSIDE:.