Koeman har store udfordringer til kampen mod Dynamo

FCBARCELONA.DK - 23.11.20

© Getty Images

Efter kampen mod Atlético Madrid hvor Piqué og Sergi Roberto blev skadet, står Ronald Koeman i en rigtig svær situation, når han skal sætte holdet mod Dynamo Kiev tirsdag aften, for afbudene hober sig op i forsvaret.

Koeman har virkelig fået noget at tænke over efter lørdagens skuffelse mod Atlético, hvor Piqué og Sergi Roberto pådrog sig skader, der forhindrer dem i at spille den kommende tid.

Næste kamp er tirsdag aften ude mod Dynamo Kiev i Champions League gruppespillet og her er den catalanske defensiv massivt svækket, hvilket tvinger Koeman til at prøve noget nyt.

Ud over Piqué og Sergi Roberto, mangler også Umtiti, Araujo og Busquets, alle med skader. Efter kampen mod Atlético bekræftede Koeman, at Araujo ikke kan spille tirsdag og intet tyder på, at det er anderledes for Umtiti og Busquets.

Umtiti slås stadig med sine knæproblemer og selvom han har trænet med et stykke tid, er han tilsyneladende så langt fra topformen, at Koeman ikke mener han kan spille. Busquets blev skadet i en landskamp for Spanien for lidt over en uge siden og bliver næppe klar allerede til i morgen.

Dermed er Clement den eneste centrale forsvarsspiler der er disponibel. Derfor bliver det nok De Jong der får pladsen ved siden af franskmanden, men så mangler Koeman en defensiv midtbanespiller ved siden af Pjanic.

Her kunne alternativet være Aleñá eller Puig, men begge er mere offensive end defensive, ligesom de stort set ikke har spillet denne sæson. Det er dog svært at se andre løsninger, for brasilanske Matheus har man intet set til denne sæson.

Med Sergi Roberto ude er det oplagt at Sergiño Dest kommer i aktion på højre back, men uden mulighed for udskiftning, hvis det måtte blive aktuelt.

Det bliver derfor en uprøvet og svækket Barca-defensiv der bliver sendt på banen tirsdag aften i Kiev.

.:FORSIDE:.