Koeman har kun en måned til at trimme truppen

FCBARCELONA.DK - 06.09.20


Ronald Koeman har endnu ikke haft samtlige spillere til sin rådighed ved træningen og samtidig har hollænderen kun måned til at trimme truppen som han vil have den, inden at transfervinduet lukker den 5. oktober.

Der er mange åbenstående spørgsmål som Koeman og klubbens sportslige ledelse skal have styr på, inden at transfervinduet lukker den 5. oktober. Det bliver ikke nemmere af, at Barcas nye træner slet ikke har set alle mand i aktion på træningsbanen på grund af landskampe og andre årsager.

Meget forventes at ske i truppen i transfervinduet, men endnu er det kun Ivan Rakitic der er kommet en løsning omkring med skiftet til Sevilla tidligere på ugen. Meget tyder på, at Arturo Vidal og Luis Suárez bliver de næste der siger farvel.

Spørgsmålet er så, om Koeman skiller sig af med flere spillere fra sidste års trup, der var meget smal. Spillere som Umtiti, Junior Firpo og Braithwaite kunne være emner til at rejse, for ingen af dem forventes tildelt hovedroller under Koeman.

Barca-træneren skal også beslutte hvad han skal gøre med unge spillere som Carles Aleñá, Todibo, Riqui Puig, Trincao og Pedri. Måske det vurderes bedst at leje en eller flere af dem ud, så de får spilletid i stedet for sidde meget på bænken.

Og hvad med forstærkninger? Det centrale forsvar ligner et sted hvor der er brug for nye kræfter og det samme er tilfældet med angrebet, hvor Lautaro Martínez længe har været et emne. Senere er også Lyons Memphis Depay blevet nævnt på rygtebørsen.

Der er derfor masser af ting der skal falde på plads og Koeman har lige nu kun to træningskampe i kalenderen till at teste sine spillere, inden det går løs i ligaen, hvor Barca træder ind i tredje runde i weekenden den 26. oog 27. september.

644x70

.:FORSIDE:.