Koeman har gode forhold til at forberede Bayern-kamp

FCBARCELONA.DK - 10.09.21

// Champions League // Bayern München


På tirsdag venter der en kamp som alle Barca-fans frygter, når Bayern München lægger vejen forbi Camp Nou. Koeman kan dog ikke klage over sine muligheder for at forberede kampen, efter at opgøret mod Sevilla er udsat.

Ingen har glemt det ydmygende og historiske 8-2 nederlag til Bayern München for blot et år siden, da Barca med et brag røg ud af Champions League. I mellemtiden er Barca blevet svækket efter at Messi og Griezmann er rejst, så der er ikke underligt, at der er bange anelser i den catalanske hovedstad forud for opgøret.

For Koeman handler det om at forberede spillerne så godt som muligt på den svære opgave, både taktisk, fysisk og mentalt. Tyskerne er en frygtet modstander der vil kræve det ypperste af Barca-spillerne.

Barcas træner kan dog rette 100% fokus på kampen, efter at liga-opgøret mod Sevilla lørdag aften er blevet udsat. Var det ikke sket, var det Sevilla man skulle forberede sig på og det med en del spillere, der blot et par dage forinden var vendt tilbage fra landskampe.

Nu kan Koeman i stedet modtage landsholdsspillerne i ro og mag og give dem mulighed for at restituere. Samtidig har holdet nogle dage til at forberede sig grundigt til netop kampen mod Bayern.

Forholdene kan næsten ikke være bedre for Koeman og hans spillere og det skaber håb om, at det alligevel godt kan blive en god tirsdag aften for de catalanske fans på Camp Nou.

.:FORSIDE:.