Koeman har 11 førsteholdsspillere til aftenens kamp

FCBARCELONA.DK - 24.07.21

// Girona


Betingelserne er blevet lidt bedre for Ronald Koeman, når Barca i aften møder Girona i sæsonens anden træningskamp. Mod Nástic i onsdags havde han kun syv førsteholdsspillere, men det tal er nu øget til elleve.

EM og Copa América sætter sit præg på sæsonopstarten i Barcelona, for en række spillere holder fortsat ferie på grund af deres deltagelse ved slutrunderne. Derfor må Koeman tage til takke med et begrænset antal spillere i de første uger af træningen.

I denne uge vendte Memphis, De Jong, Lenglet og Griezmann tilbage fra ferien og de forventes alle at komme i aktion i aften, når Barca møder Girona på Estadi Johan Cruyff. Dermed råder Koeman over elleve førsteholdsspillere. De øvrige er Neto, Dest, Piqué, Umtiti, Pjanic, Puig og Sergi Roberto.

Mod Nástic forleden indledte Koeman kampen med sine disponible førsteholdsspillere og vælger han at gøre det samme mod Girona, ligner det nok mest en 3-5-2 opstilling, hvor Dest rykker over i venstre side i manglen på en naturlig venstre back.

Opstillingen kunne derfor se således ud: Neto, Piqué, Lenglet, Umtiti, Sergi Roberto, Pjanic, Riqui Puig, De Jong, Dest, Memphis og Griezmann.

Det kan dog sagtens være, at Koeman vælger at blande kortene anderledes, for at få set et par af B-holdets unge talenter sammen med førsteholdsspillerne, som f.eks. Balde, Demir eller Collado.

Kampen mod Girona fløjtes i gang kl. 19.00.

.:FORSIDE:.