fbpx
Annonce

Koeman frygter den såkaldte FIFA-virus hos spillerne

FCBARCELONA.DK - 16.10.20

© Getty Images
// Ronald Koeman

Alle frygter Corona-virussen, men det er en helt anden virus der giver Ronald Koeman panderynker lige nu, nemlig den frygtede FIFA-virus, der ofte er set hos spillerne efter en landskampspause.

Det er efterhånden set så mange gange tidligere, at spillerne har svært ved at finde niveuaet i kampe der følger lige efter en landskampspause. Lange rejser og mange minutter i benene sætter sine spor og trætter. Det fænomen har fået tilnavnet FIFA-virusm og det kan frygte til kampen mod Getafe.

Denne gang har Barcas europæiske landsholdsspillere spillet hele tre kampe, først en træningkamp og dernæst to gruppekampe i Nations League. De sydamerikanske spillere har kun spillet to kampe, men har tilgæld rejst rigtig langt.

Dertil kommer, at det rent faktisk først er i dag, at Koeman har alle sine spillere samlet til en taktisk gang træning med fokus på kampen mod Getafe. I går trænede de hjemvendte landsholdsspillere nemlig for sig selv, som coronareglerne kræver det.

Derfor kunne det ligne en oplagt mulighed for Koeman at ændre lidt på holdet, for at spare nogle spillere, men det ser i forvejen tyndt ud i det cenrtrale forsvar og på de to backs. Her er der umiddelbart ingen muligheder for aflastning.

På midten kunne enten De Jong eller Busquets have godt af en pause, men Pjanic er tvivlsom på grund af den rygskade han pådrog sig onsdag aften.

Derfor er god grund til at Koeman frygter, at det ikke er et toptrimmet hold han må sende på banen lørdag aften i Madrid.

.:FORSIDE:.