fbpx
Annonce

Koeman: 'Det kunne være dejligt at vinde en titel'

FCBARCELONA.DK - 16.04.21

// Copa del Rey // Ronald Koeman


cdrebp


Ronald Koeman har holdt pressemøde op til finalen i Copa del Rey i morgen og her understregede han betydningen af, at kunne vinde en titel. Samtidig forventer han en meget jævnbyrdig finale.

'Begge hold har haft det svært ved at nå frem til finalen i morgen. Vi ved at Bilbao er et godt hold og det er fjerde gang vi møder dem. Vi har vundet over dem to gange i ligaen og tabte i den forlængede spilletid i Supercuppen. Det var meget snævre resultater' indledte han.

'Vi skal være gode med bolden og først og fremmest uden bold. Det synes jeg er noget vi har manglet i vores seneste kampe' sagde han videre.

'Når man har mødt i hinanden tre gange på en sæson, er der ikke mange hemmeligheder, hverken for dem eller for os. Vi skal bruge vores styrker og bremse deres. Det er det vigtigste' fortsatte Koeman.

Her er hvad han ellers kommenterede:

Starter Gerard Piqué inde i finalen?
'Han nåede kun lige akkurat El Clásico, hvor han trænede tre gange. Nu har han det meget bedre og har trænet uden problemer, så han kan spille i morgen'.

Betydningen af en pokaltitel:
'Det er vigtigt for klubben, for det vil være dejligt at vinde en titel denne sæson. Da vi spillede supercup i januar, var holdets situation værre, men nu har vi forbedret os. Vi oplevede en stime på 19 kampe uden at tabe'.

Taktikken til finalen:
'Vi gør som vi plejer. Vi skal dominere kampen, finde hinanden mellem linjerne, komme frem på kanterne og skabe chancer. Når vi mister bolden skal vi generobre den. Hvilket system vi benytter er ikke afgørende'.

Afhænger Koemans fremtid af titler denne sæson?
'Vi er i denne klub for at vinde noget, uanset ændringerne i truppen og den økonomiske situation. Vi er i en finale og den skal vi vinde. Jeg tænker aldrig på om min egen situation afhængerne af om vi vinder eller taber. Jeg fokusere på kampene'.

Hvordan motiverer Koeman sine spillere:
'Spillerne har ikke brug for ekstra motivation. De er erfarne og ved hvad de skal gøre. Holdet har mistet noget energi i de seneste to kampe. Måske det skyldes landkampene, men det er ingen undskyldning i morgen. Vi skal vise vores bedste niveau for at kunne vinde'.

cdrebp

.:FORSIDE:.