fbpx
Annonce

Koeman: 'Det har været en god uge med tre sejre'

FCBARCELONA.DK - 10.01.21

© Getty Images
// Ronald Koeman // Granada

Ronald Koeman glædede sig både over resultatet og holdets effektivitet, da han udtalte sig efter 0-4 sejren over Granada. Her delte han også ros ud til både Messi og Griezmann, der begge scorede to mål.

'Vi havde svært ved at komme ind i kampen, men vi bevarede roen i vores boldbesiddelse. Det er en vigtig sejr, for vi vidste hvilken situation vi var i og at vi ikke måtte tabe mere. Det har været en god uge med tre sejre og endda på udebane og med flot fodbold' indledte han.

'Vi fik vist at holdet udvikler sig, også når det gælder selvtillid. Vi scorede fire mål og det meget positivt og sådan skal vi fortsætte. Der er dage som i dag, hvor vi ikke behøvede mange chancer for at score. Vores effektivitet i dag er med til at skabe mere ro, men vi skal bevare ydmygheden og fortsætte vores arbejde' sagde han videre.

Her er hvad Koeman ellers udtalte:

Griezmanns to mål:
'For at score skal man være fremme i feltet. I dag var vigtig for Griezmann og for holdet, for angriberne lever for at score mål. Antoine var rigtig god i dag og han gav os meget'

Mulighederne i ligaen:
'Med den afstand vi har, ser det kompliceret ud, men vi har spillet godt i denne uge og det giver mig forhåbninger'.

Hvorfor spiller Riqui Puig ikke mere?
'Det ser ud til at jeg har noget imod Riqui, men sådan er det ikke. Det er ikke bare Riqui, men også Konrad, Junior og Matheus der ikke får mange minutter. Jeg ønsker det bedste for spillerne og man skal kunne tale om, hvad der er bedst for dem'.

Messis indsats i kampen:
'Barca har brug for Leo på grund af hans betydning og effektivitet. Vi har brug for ham, for at kæmpe med om titler. Han anstrenger sig maksimalt for holdet. På grund af resultatet kunne jeg skifte ham og Pedri ud'.

Messis stigende formkurve:
'Han har gjort det godt på det seneste og har været meget effektiv. Han havde det svært i starten af sæsonen, ligesom resten af holdet, men han har hele tiden været meget motiveret. Nu scorer han mere, men han har hele tiden været godt med'.

Umtitis indsats:
'Samuel har ikke spillet meget, men han gjorde det godt i dag. Vi manglede Lenglet og Araujo, men Umtiti og Oscar fik vist, at de hører til på holdet'

.:FORSIDE:.