Koeman: 'Det er normalt, at Messi er trist'

FCBARCELONA.DK - 26.09.20

© Getty Images

Ronald Koeman har holdt pressemøde som optakt til kampen i morgen aften mod Villarreal. Her kommenterede han også Messis kritik af Barcas ledelse og sit forhold til Luis Suárez.

'Vi møder et hold der allerede har spillet to kampe, men vi er godt forberedt. Vi har arbejdet godt de seneste uger og holdet er stærkt til i morgen. Kampen mod Villarreal er kompliceret og vi skal spille tre kampe på en uge, men vi er klar' indledte han om søndagens opgave.

Her er hvad Koeman ellers kommenterede:

Messis kritik af ledelsen i afskedsbrevet til Suárez:
'Det er normalt, at Messi er trist når en god ven forlader klubben. Det er en del af fodbolden, men det vigtige er hvordan Leo har været ved træningen og i kampene. Her har han været eksemplarisk. Han var påvirket en dag, så vendte han godt tilbage'.

Suárez' skifte til Atlético Madrid:
'Jeg fremstår som den onde i flimen, men sådan er det ikke. Jeg har fra første dage vist respekt for spilleren og den person han er. Han har trænet maksimalt fra første dag. Jeg har fortalt, at han får svært ved at få spilletid, hvis han blev et år mere. Det er klubbens beslutning og man talte allerede om det inden jeg kom. Luis og jeg respekterer hinanden. Nu er han taget til Atlético Madrid og jeg ønsker ham alt mulig held og lykke'.

Mulige forstærkninger:
'Det er vigtigt altid at tale om de spillere man har, i stedet for at tale om dem der måtte mangle. Der er stadig to uger til at forbedre truppen, men vi skal koncentrere os om dem vi har. Vi får at se, hvem der kan komme hertil. Intet er udelukket, men jeg taler kun om spillere vi har nu. Jeg vil ikke tale om mulige køb. Klubben kigger på at forbedre truppen, som man gør hvert eneste år'.

Riqui Puigs situation:
'Der er stor konkurrence på hans position, men det hele afhænger af ham selv. I morgen vil han være med i truppen, men de unge skal spille, enten for Barca B eller for et andet hold'.

Ansu Fati:
'Han er indiskutabel for mig. Han er et stort talent og der er ikke mange i hans alder, der har niveauet til Barca. Han har en stor fremtid foran sig og det niveau han viser er imponerende'.

Spil på kampen hos bet365
- Barca vinder og holder nullet: 2,1
- Messi scorer kampens første mål: 2,5
- Gerar Piqué får en gult kort: 2,25
Spil ansvarligt +18

644x70

.:FORSIDE:.