Koeman: 'Det bliver et mærkeligt El Clásico'

FCBARCELONA.DK - 23.10.20

© Getty Images

Ronald Koeman holdt fredag eftermiddag pressemøde forud for lørdagens El Clásico på Camp Nou mod Real Madrid. Barca-træneren et mærkeligt og meget anderledes rivalopgør på grund af de manglende tilskuere.

Ingen tilskuere:
'Det er noget, som rammer alle holdene i ligaen, men det er klart, at det er mere mærkeligt at spille uden tilskuere på så stort et stadion som Camp Nou. Det bliver et mærkeligt og meget anderledes El Clásico, når der ikke er nogen til at støtte holdet og til at skabe en god stemning'.

'Det er noget, som vi bare må acceptere og vænne os til. Vi må være tålmodige og håbe på, at der snart kommer tilskuere igen. Det gælder især i en kamp som El Clásico, hvor hjemmeholdets tilskuere er meget afgørende. De er som en 12. spiller på banen. Det værste der kan ske for en Clásico er, at der ikke er tilskuere'.

Krise i Real Madrid:
'Der er altid et kæmpe pres i de store klubber og det vænner man sig til. Måske har Real Madrid ikke været på deres vanlige høje niveau indtil videre og har ikke haft de bedste resultater, men derfor tror jeg på ingen måde, at de kommer til Camp Nou uden motivation og gejst. Det er et stort hold, som er i stand til at klare presset og som mere end mange andre hold ved hvad der kræves efter en skuffende periode. Deres seneste form kommer ikke til at påvirke El Clásico'.

Griezmann:
'Som enhver anden spiller i truppen har han mulighed for at spille i morgen. Jeg gider ikke diskutere ham og hans position på alle pressemøder. Der er også andre spillere i truppen. Han er en vigtig spiller for os og vores ønske er, at alle spillere i truppen spiller på deres højeste niveau. Holdet er det vigtigste'.

Taktik:
'Vi kommer til at forberede os som vi plejer. Når Real Madrid har mødt os tidligere har de normalt spillet mere i en 4-4-2 formation end i deres normale 4-3-3. De kommer ikke til at efterlade meget plads til os. De har lukket mange mål ind på det seneste og derfor tror jeg, at deres fokus vil være på at lukke ned'.

Tvivlsom Sergio Ramos:
'For dem vil det have meget stor betydning, om Sergio Ramos bliver klar. Han er en meget god central forsvarsspiller - blandt de bedste. Han har personlighed og det kan blive afgørende om han er med eller ej'.

Jordi Alba:
'Alba vil selv have det sidste ord. Han ved bedst selv om han er i stand til at spille. Derudover skal jeg selvfølgelig tale med lægestaben. Først i morgen beslutter vi om han skal spille. Jeg er optimistisk, men vi må vente til i morgen'.
Spil på kampen hos bet365
- Barca vinder: 1,9
- Begge hold scorer: 1,44
- Messi scorer første mål: 4,00
Spil ansvarligt +18

.:FORSIDE:.