fbpx
Annonce

Koeman: 'De Jong vil snart vise sit værd for Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.06.20

© Getty Images
// Frenkie de Jong // Ronald Koeman // Dest

I et interview med Catalunya Radio talte den tidligere Barca-spiller Ronald Koeman om Frenkie de Jongs tid i Barca og flere andre akutelle emner. Hollænderen kom blandt andet også ind på Riqui Puig og Sergiño Dest.

Om Frenkie de Jong sagde Koeman følgende: 

'Han vil snart vise sit værd for Barca, han vil snart vise hvor god en spiller han er. Frenkie er meget ung og han skal have tid. Jeg er sikker på, at han snart vil demonstrere hans kvaliteter som Barca-spiller, som han viste det i Ajax og som han viser for det hollandske landshold. Jeg er slet ikke i tvivl om, at han er en spiller, der passer til Barca' siger Koeman.

'Frenkie er bevidst om, at han kan gøre det bedre, men han er meget rolig omkring det. Man kan se, at han har det godt i Barcelona og at han spiller for sit yndlingshold. Han vil snart vise hvor god en spiller han er' fortsætter han.

Koeman talte også om hvilken position, der passer bedst til De Jong. 'De Jong er en spiller, som kan vænne sig til flere forskellige positioner, men jeg synes, at den position, som passer bedst til ham, er den plads som Busquets spiller. Den plads spillede han i Ajax og der spiller han også på det hollandske landshold, men det er godt for ham, at han tilpasser sig til andre pladser også' lyder det videre fra Koeman.

Der blev også tid til at tale om Riqui Puig i interviewet, som Koeman mener bør tage en tur til Ajax. 'Med den alder som Riqui har, er det vigtigt at spille meget. I Holland er ligaen ikke så stærk som i Spanien, men det er den perfekte skole for unge spillere at lære i og få spilletid - især på et hold som Ajax, hvilket kan være en ekstraordinær mulighed for Puig' siger Koeman.

Sergiño Dest er på det seneste blevet rygtet til Barca, og Koeman mener, at den hollandske amerikaner passer godt til Barca. 'Han er en spiller lige til hold som Barcas. Han er en offensiv backspiller, som er meget hurtig. Han spiller godt og har det godt med bolden. Han har en stor fremtid foran sig på hvilket som helst hold' fortæller Koeman til slut på trods af, at Dest fravalgte det hollandske landshold til fordel for det amerikanske.

.:FORSIDE:.