Koeman: 'Braithwaite fortjener at spille'

FCBARCELONA.DK - 01.12.20


Ronald Koeman har holdt pressemøde op til kampen i morgen mod Ferencvaros. Her var der specifik ros til Martin Braithwaite og hollænderen forklarede også, hvorfor han endnu en gang ser bort fra Leo Messi.

'Det bliver en svær kamp, for de har gode spillere i front, men vi har erfaringen fra vores første kamp, hvor vi gjorde det godt. Vi skal have kontrolleret deres offensive spil, for de kan gøre skade på alle, hvis man ikke er koncentreret. De spillede godt mod Juventus med fem forsvarsspillere og det stod uafgjort indtil sidste minut. Det kan være en advarsel til mine spillere' indledte Barca-træneren om onsdagens modstander.

'Det vigtigste er at vi er kvalificeret til næste runde, men vores indstilling er at alle kampe skal vindes. Vi skal spille godt og vinde. Vi har tre points forspring til Juventus og der mangler to kampe' fortsatte han.

Her er hvad Koeman ellers svarede på:

Martin Braithwaites indsats i de seneste kampe:
'Martin arbejder godt og har fortjent at spille. Der er kampe hvor vi mere har brug for en 9'er end andre. Han spiller godt og det giver hård konkurrence i front'.

Anden gang på en uge at Messi spares:
'Det er ikke normalt, men med det program vi har denne sæson, er der to tidspunkter hvor han kan spares, i Kiev og i morgen. Jeg ønsker at give chancen til andre spillere og vi har også en vigtig kamp på lørdag. Efter i morgen bliver der ikke flere pauser'.

Messis indsats indtil nu denne sæson:
'Leo vil altid være Leo. Han er meget vigtig for vores angreb. Det kan godt være, at han havde det lidt svært i starten af sæsonen og måske han ikke scorer 30 mål denne sæson, men han arbejder godt og er utrolig vigtig for vores angreb'.

De mange skader i forsvaret:
'For mig er der tale om rent uheld, mere end noget andet. Økonomien har også spillet ind, men vi må bruge dem vi har. Vi skal give chancen til de unge Araujo og Mingueza. Når vi ikke har pengene, skal man give chancen til de unge'.

Hvad er Umtitis og Araujos situation:
'I morgen har Umtiti en kamp med B-holdet og han er tæt på at være klar. Araujo har trænet delvist med gruppen, men vi tager ingen chancer. Han mangler stadig lidt. Vi ønsker at folk er 100% klar når de udtages'.

Kommer Piqué i aktion mere denne sæson?
'Jeg har talt med ham, for han arbejder i Ciutat Esportiva hver dag. Vi håber at vi kan bruge ham i denne sæson, men vi sætter ingen dato på'.

.:FORSIDE:.